רקע יטבתה

מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
184 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    813
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 813.2 קק״ל 3253.0 קק״ל
    פחמימות 116.4 גרם 465.7 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.5 גרם
    נתרן 782.0 מ״ג 3128.0 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 64.0 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 260.2 מ״ג 1040.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    813
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 813.2 קק״ל 3253.0 קק״ל
    פחמימות 116.4 גרם 465.7 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.5 גרם
    נתרן 782.0 מ״ג 3128.0 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 64.0 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 260.2 מ״ג 1040.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור

אם הייתם נותנים לנו לבחור רוטב לפסטה אולטימטיבי, ללא ספק היינו בוחרים פסטה ברוטב רוזה. היא גם קלה להכנה, גם מנחמת ומשביעה, ומעל לכל – יש לה טעם אלוהי שגם ילדים וגם מבוגרים פשוט מתמכרים אליו. רוצים לדעת איך להכין פסטה רוזה? בשביל זה אנחנו כאן!

פסטה רוזה היא אחת הפסטות הקלות והמהירות להכנה, אבל בשביל לקבל רוטב לפסטה עשיר ומפנק כמו במסעדות אתם צריכים מתכון לפסטה רוזה שהוא מדויק, ברור ומצליח תמיד. עם המתכון הבא, מובטחת לכם הנאה כל כך גדולה, שלא תרצו להפסיק לאכול! המלצה שלנו – תכינו מראש כמות כפולה, תמזגו לעצמכם כוס יין וכמו שאומרים באיטלקית – Buon Appetito!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
184 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • מבושלת. ניתן להשתמש בכל צורת פסטה שאוהבים.

לרוטב רוזה:

להגשה:


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את השום כדקה תוך כדי בחישה כדי שהשום לא ישרף.
  2. מוסיפים למחבת את השמנת ומבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית עד שהשמנת מבעבעת.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את רסק ועגבניות ואת התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את גבינת הפרמזן ומערבבים עוד כדקה עד שהרוטב מסמיך.
  5. מכניסים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים. מכבים את האש ומגישים עם גבינת פרמזן ובזיליקום קצוץ מעל.
    פסטה רוזה ורודה1
    פסטה רוזה ורודה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

    רוצים מתכונים מדליקים שיעשו לכם את החג? לחצו כאן לחוברת המושלמת שלנו!

עוד מתכונים של פסטה שאתם חייבים להכין:
מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    יהונתן ברגמן
    Avatar
    עמית בוסקילה
    Avatar
    Rina Berlin

    יאמי

הצג עוד

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    מאיה רנד

    תגידי אפשר גם שמנת מתוקה

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אפשר להחליף את השמנת לבישול בשמנת מתוקה.

    Avatar
    Nastya Vishniansky

    היי, תגידי, המיכל שמנת שמדובר עליו זה מיכל הדדול של 500 מל או הקטן של 250?

      Avatar
      Foody Foody

      מיכל שמנת = 250 מ”ל.

      Avatar
      Nastya Vishniansky

      אפשר להחליף את הפרמזן לגבינה אחרת? נגיד עמק או גאודה?

      Avatar
      Foody Foody

      מומלץ להשתמש בפרמזן, מכיוון שגבינה צהובה רגילה תהפוך את המנה לפסטה מוקרמת עם גבינה נמתחת.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות