קצ’יו א-פפה! 3 מרכיבים ויש לכם את זה!

קצ'יו א-פפה היא מנה איטלקית המקדשת את חומרי הגלם שבה. גבינת פקורינו חריפה יחד עם פלפל שחור ו... זהו! ממש כך. 3 מצרכים בלבד למנת פסטה בלתי נשכחת שתקצור אינסוף מחמאות
קצ'יו א-פפה היא מנה איטלקית המקדשת את חומרי הגלם שבה. גבינת פקורינו חריפה יחד עם פלפל שחור ו... זהו! ממש כך. 3 מצרכים בלבד למנת פסטה בלתי נשכחת שתקצור אינסוף מחמאות
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    400
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.5 קק״ל 1198.5 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 122.9 גרם
    שומן 15.5 גרם 46.5 גרם
    נתרן 1674.5 מ״ג 5023.5 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 52.7 מ״ג 158.0 מ״ג
    סידן 242.0 מ״ג 726.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 128.0 מ״ג 384.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    400
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 399.5 קק״ל 1198.5 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 122.9 גרם
    שומן 15.5 גרם 46.5 גרם
    נתרן 1674.5 מ״ג 5023.5 מ״ג
    חלבון 24.0 גרם 72.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 42.4 גרם
    כולסטרול 52.7 מ״ג 158.0 מ״ג
    סידן 242.0 מ״ג 726.0 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 128.0 מ״ג 384.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

הפסטה הזו היא אחת מהמנות הקלאסיות והאהובות של המטבח האיטלקי.

כאן, המטבח האיטלקי מופיע במיטבו! גבינה אחת טובה, פסטה, מעט פלפל שחור וזהו! כה פשוט וכה טעים!

הפסטה הזו היא לא מהסוג ש”שוחה” ברוטב, אלא מהסוג שהרוטב עוטף אותה והופך להיות חלק בלתי נפרד ממנה.

מי בישול הפסטה העמילנים הם אלו שקושרים את כל המרכיבים יחד ויוצרים מעין רוטב שעוטף את הפסטה בטעמים מפתיעים אבל שומר בכבוד על מקומו של כל חומר גלם.

מרגישים את הגבינה היטב, מרגישים את הפלפל השחור, וכמובן שהכוכבת הגדולה, הפסטה, נשארת במקום הראשון!

מנה נהדרת, קלה בטירוף והאמת? היא גם כזו שאפשר להשוויץ בה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
25 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגרדים את גבינת הפקורינו ומניחים בצד.
  2. במידה ויש לכם מכתש ועלי ומצוין, אם יש לכם מטחנת תבילינים מעולה, גם מטחנה רגילה, אחלה! העיקר שיהיה פלפל שחור גרוס, טחון או כתוש טרי!
  3. בסיר מחממים מים להכנת הפסטה, המים צריכים להיות מומלחים היטב, אבל לא יותר מידי. הם ישמשו אותנו בזמן הרכבת המנה, לכן, תטעמו את המים של הפסטה ותראו שהם מלוחים מספיק אבל לא מידי.
  4. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן (מבשלים כ-2 דק’ פחות ממה שמצוין על גבי האריזה).
  5. מתחילים להכין בזמן שהפסטה מתבשלת: מחממים מחבת גדולה היטב, מוסיפים את הפלפל השחור (ללא שמן) וקולים את הפלפל מעט עד שהריח של הפלפל עולה לאף!
  6. לוקחים 2 מצקות ממי בישול הפסטה ומוסיפים למחבת עם הפלפל השחור, נותנים למים מעט להתאדות.
  7. עכשיו כשהספגטי שלנו כמעט מוכן, מעבירים אותו אל המחבת (ושומרים את כל מי הבישול בצד, לא נשתמש בכל המים, אבל למקרה הצורך).
  8. מוסיפים עוד מצקת של מי הפסטה ומערבבים, עוד מצקת ומערבבים, ככה עד שהפסטה מוכנה לגמרי.
  9. בקערה נפרדת, שמים מצקת אחת ממי בישול הפסטה ושופכים מעל את הפקורינו המגורדת. בעזרת מטרפה טורפים את המים והפקורנו היטב.
  10. מורידים את מחבת הפסטה מהאש, מוסיפים את תערובת המים והגבינה ומערבבים היטב עד להטמעות מוחלטת בפסטה.
  11. מסדרים בצלחות הגשה ומפזרים עוד מעט פקורינו מעל!
  12. הצעת הגשה: הגישו עם משקה תפוז ורוד מעולה ומרענן!

משקה תפוז ורוד

משקה תפוז ורוד
משקה תפוז ורוד
יום האהבה הגיע ואיתו ההמלצה שלנו למשקה אלכוהולי משגע ביופיו. משקה תפוז ורוד המורכב מיין רוזה, ליקר תפוזים ופלחי קלמנטינות קפואות (כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר להקפיא קלמנטינות אבל אחרי שתטעמו אתם הולכים להתמכר)
שמרו
כשר
עוד מתכונים של פסטה שאתם חייבים להכין:
קצ’יו א-פפה! 3 מרכיבים ויש לכם את זה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    חגית נורי

    רום האלופה המהממת שלנו, המלצות בולוניה מיושמות ??

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות