הקצפת לא יציבה? קרין גורן מלמדת איך להקציף נכון!

קרין גורן מלמדת אתכם איך מקציפים קצפת כמו שצריך עד שהיא יציבה והעוגה לא קורסת. כל הטיפים הכי טובים לעוגות שירשימו את האורחים יד ראשונה מקרין!

מכירים את הרגע שאתם מחלצים את העוגה מהרינג או מהתבנית והיא קורסת וממש לא יציבה? האמהות שלנו קראו למצב הזה “עוגה נוסעת” ובדרך כלל היו קוראות לילדים ללקק אותה מהשיש (איזה כייף!). אבל איך מכינים עוגה מפוארת ויצוגית ובעיקר יציבה ואיך יודעים אם הקצפת מוכנה? קרין גורן מלמדת אתכם איך להקציף קצפת!

 

איך מקציפים קצפת? 456778

טיפ מספר 1:
מטים את הקערה הצידה. אם הקצפת נשארת במקומה ולא זזה היא מוכנה. אם הקצפת נוזלת ונוסעת, יש להמשיך להקציף עד שהקצפת סמיכה ומתייצבת. בגדול, עוד קצת זמן וסבלנות וזה קורה. עדיף פחות מאשר יותר!

טיפ מספר 2:
לפעמים, במיוחד כשחם מאוד במטבח מקציפים ומקציפים והקצפת לא מתייצבת. אז מה עושים? מכניסים את הקערה עם הקצפת והמצקציפים למקפיא למשך רבע שעה, עד שהקצפת נעשית קרה מאוד ואז מקציפים שוב. אם בא לכם ללכת על בטוח הוסיפו כף גדושה של אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל, זה ייצב לכם את כל העניין.

בא לכם מתכונים של קינוח מושלם או עוגות מרשימות שכייף להכין? בבקשה!

 

עוגת מוס שוקולד בעשר דקות
מכורים לשוקולד? אלון שבו וקרין גורן מכינים עוגת מוס שוקולד בעשר דקות. עוגת שוקולד עשירה ומרשימה במינימום עבודה ומאמץ, עם תחתית פריכה של שבבי וופל
שמרו

 

עוגת מוס של רות אופק. צילום: שני הלוי
עוגת מוס ריבת חלב שקוצרת מחמאות
רות אופק רק רצתה להכין עוגה קלה להכנה במהירות כדי להרשים את האורחים. כך נולדה לה עוגת מוס ריבת חלב משגעת שהפכה למתכון מתוק במיוחד
שמרו

 

עוגת היער שחור – עוגת שוקולד עם דובדבנים וקצפת
קבלו הצעה למתכון נוסטלגי של פעם של עוגת היער השחור, מרשימה וטעימה, עם שכבות של עוגת שוקולד עסיסית, דובדבנים בסירופ וקצפת אוורירית
שמרו

 

עוגת היער הלבן – עוגת שכבות קצפת ותותים
קרין גורן מפנקת במתכון של עוגת היער הלבן, עוגה חגיגית מרובת שכבות שמורכבת מטורט וניל, קצפת, תותים טריים ושוקולד לבן
שמרו

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar