מה ההבדל בין קמח רגיל לקמח תופח?
קמח תופח הוא קמח לבן שיש בתוכו אבקת אפייה. האבקה מורכבת ממלח חומצי וממלח בסיסי, אשר בחום ובלחות משחררים גז הגורמים להתפחת הבצק.
קמח לבן רגיל, הוא קמח חיטה בהיר ללא אבקת אפייה, לכן הוא לא תופח. במידה ורוצים להתפיח בצק העשוי מקמח זה, עלינו להשתמש בחומרי התפחה - כמו סודה לשתייה או אבקת אפייה.
למתכון של עוגת שוקולית עם שימוש בקמח תופח, לחצו כאן >>
קמח לבן רגיל, הוא קמח חיטה בהיר ללא אבקת אפייה, לכן הוא לא תופח. במידה ורוצים להתפיח בצק העשוי מקמח זה, עלינו להשתמש בחומרי התפחה - כמו סודה לשתייה או אבקת אפייה.
למתכון של עוגת שוקולית עם שימוש בקמח תופח, לחצו כאן >>