בינג: פנקייק סיני ממולא שכמותו עוד לא הכנתם!
פנקייק סיני בינג ממולא ירקות מוקפצים ומפוצץ בטעם! מושלם כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית, וכיפי כנשנוש מקורי. נסו פעם אחת ותראו שתחזרו לזה שוב ושוב
פנקייק סיני בינג ממולא ירקות מוקפצים ומפוצץ בטעם! מושלם כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית, וכיפי כנשנוש מקורי. נסו פעם אחת ותראו שתחזרו לזה שוב ושוב
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.8 קק״ל 1809.8 קק״לפחמימות 23.0 גרם 276.3 גרםשומן 4.3 גרם 51.3 גרםנתרן 470.2 מ״ג 5642.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.7 מ״ג 488.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 236.8 מ״ג 2841.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 50 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.8 קק״ל 1809.8 קק״לפחמימות 23.0 גרם 276.3 גרםשומן 4.3 גרם 51.3 גרםנתרן 470.2 מ״ג 5642.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.7 מ״ג 488.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 236.8 מ״ג 2841.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.8 מ״גסגור
אם ארוחת פנקייקים בשבילכם זה רק פנקייקים מתוקים עם פירות וסירופ מייפל, התכוננו להפתעה החדשה על שולחן ארוחת הערב – פנקייק סיני מלוח ועסיסי ממולא בירקות מוקפצים ומוגש עם רוטב סויה. והכי כיף, זה שקוראים לו בינג! מושלם בתור מנה ראשונה לארוחה סינית מלאה, ולא פחות מזה עובד כנשנוש שסוגר פינה. אז… תעבירו את הבינג.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
מלית
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/2 כרוב לבן בינוניחתוך דק
-
2 גזרים בינונייםמגוררים גס בפומפייה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריףמזרח מערבאפשר להפחית לפי הטעם
-
1 כפית סוכר לבן
-
2 כפיות קורנפלורמעורבב עם שלוש כפות מים
-
3 כפיות שמן סויהלטיגון הפנקייקים
אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים את השמן והמים, תחילה 3/4 כוס מים, ומערבבים עד שנוצר כדור בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים את הבצק למנוחה במשך 30 דקות.
- בינתיים מכינים את המילוי: מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומטגנים את הכרוב והגזר כ-4 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הרטבים והסוכר וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את הקורנפלור מהול במים, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
- מכבים את האש ומצננים את המילוי לטמפרטורת החדר.
- מכינים את הפנקייקים: מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומכדררים. מכסים במגבת את כדורי הבצק ועובדים עם כדור אחד בכל פעם.
- מרדדים כדור בצק על משטח עבודה מקומח לעיגול דק מאוד ומניחים במרכז כ-2 כפות מהמילוי.
- סוגרים את קצוות העיגול מעל המילוי למעין כיס ומהדקים.
- הופכים את העיגול על המשטח עם התפר כלפי מטה ומרדדים שוב לפנקייק שמנמן. ממשיכים באותו האופן עם יתר הבצק והמילוי.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפנקייקים משני הצדדים, בסבבים של 3-4 בכל פעם, עד להזהבה יפה.
- מגישים מיד עם רוטב סויה ובצל ירוק.
אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים את השמן והמים, תחילה 3/4 כוס מים, ומערבבים עד שנוצר כדור בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים את הבצק למנוחה במשך 30 דקות.
- בינתיים מכינים את המילוי: מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומטגנים את הכרוב והגזר כ-4 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הרטבים והסוכר וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את הקורנפלור מהול במים, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
- מכבים את האש ומצננים את המילוי לטמפרטורת החדר.
- מכינים את הפנקייקים: מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומכדררים. מכסים במגבת את כדורי הבצק ועובדים עם כדור אחד בכל פעם.
- מרדדים כדור בצק על משטח עבודה מקומח לעיגול דק מאוד ומניחים במרכז כ-2 כפות מהמילוי.
- סוגרים את קצוות העיגול מעל המילוי למעין כיס ומהדקים.
- הופכים את העיגול על המשטח עם התפר כלפי מטה ומרדדים שוב לפנקייק שמנמן. ממשיכים באותו האופן עם יתר הבצק והמילוי.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפנקייקים משני הצדדים, בסבבים של 3-4 בכל פעם, עד להזהבה יפה.
- מגישים מיד עם רוטב סויה ובצל ירוק.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר במקום רוטב צ’ילי חריף אפשר מתוק
כן בטח.