-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.1 קק״ל 932.3 קק״לפחמימות 24.5 גרם 49.0 גרםשומן 41.0 גרם 82.0 גרםנתרן 78.7 מ״ג 157.4 מ״גחלבון 7.0 גרם 13.9 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 25.9 גרםשומן רווי 25.5 גרם 51.1 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 98.4 מ״ג 196.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1272.0 מ״ג 2544.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות466
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.1 קק״ל 932.3 קק״לפחמימות 24.5 גרם 49.0 גרםשומן 41.0 גרם 82.0 גרםנתרן 78.7 מ״ג 157.4 מ״גחלבון 7.0 גרם 13.9 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 25.9 גרםשומן רווי 25.5 גרם 51.1 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 98.4 מ״ג 196.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1272.0 מ״ג 2544.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 466 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
2 קולורבי גדולים
-
100 גרם חמאה
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט אגוז מוסקט
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
הגשה
-
חופן גבינת פרמזןמגוררת
-
חופן בזיליקוםאו בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה מהקולורבי: קולפים את הקולורובי וחותכים לרבעים.
- מרכיבים את דיסק הספגטי האדום בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה.
- מכניסים לפתח ההזנה רבע קולורבי, לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הקולורבי עם ידית דוחס המזון כלפי מטה. ממשיכים כך עם כל חתיכות הקולורבי.
- מעבירים את חתיכות הפסטה שהכנו למחבת גדולה ומטגנים ביחד עם החמאה, הפטריות, השום והתבלינים. במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים תוך כדי בישול במשך כ-8 דקות, עד שהקולורבי מתרכך והשמנת מצטמצמת.
- מגישים עם גבינת פרמזן ובזיליקום.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה מהקולורבי: קולפים את הקולורובי וחותכים לרבעים.
- מרכיבים את דיסק הספגטי האדום בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה.
- מכניסים לפתח ההזנה רבע קולורבי, לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הקולורבי עם ידית דוחס המזון כלפי מטה. ממשיכים כך עם כל חתיכות הקולורבי.
- מעבירים את חתיכות הפסטה שהכנו למחבת גדולה ומטגנים ביחד עם החמאה, הפטריות, השום והתבלינים. במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים תוך כדי בישול במשך כ-8 דקות, עד שהקולורבי מתרכך והשמנת מצטמצמת.
- מגישים עם גבינת פרמזן ובזיליקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם ניתן להכין גם בלי מכשיר הנינג’ה?
היי אפרת! לצערנו באופן ידני קשה לייצר את הצורה של ספגטי מירק מאתגר כמו קולורבי 🙂