באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פרלינים חמאת בוטנים ושוקולד: הגרסה הביתית לממתק ריסס

אם גם אתם לא יכולים לעמוד בפני השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד מריר, קבלו מתכון של פרלינים בטעמי ממתק ריסס. כמה פשוט, ככה גאוני!
אם גם אתם לא יכולים לעמוד בפני השילוב המושלם של חמאת בוטנים ושוקולד מריר, קבלו מתכון של פרלינים בטעמי ממתק ריסס. כמה פשוט, ככה גאוני!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.8 קק״ל 2295.9 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 152.1 גרם
    שומן 8.0 גרם 160.9 גרם
    נתרן 141.3 מ״ג 2825.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 102.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 46.8 מ״ג 936.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    115
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.8 קק״ל 2295.9 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 152.1 גרם
    שומן 8.0 גרם 160.9 גרם
    נתרן 141.3 מ״ג 2825.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 102.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 46.8 מ״ג 936.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

משתגעים על חטיפי ריסס פיסז? קבלו את הגרסה הביתית, הקלה והטעימה! פרלינים במילוי חמאת בוטנים טרייה שמכינים צ’יק צ’ק ומצפים בשוקולד. והבונוס? בלי שום חומרים משמרים ותוספים מיותרים, אתם יודעים בדיוק מה נכנס לכם לפה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מלי זיידמן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חמאת בוטנים


אופן הכנה

  1. מכינים את הבוטנים: מניחים את הבוטנים על מגבת מטבח, מקפלים אותה כך שתכסה את כל הבוטנים ומועכים בעדינות בעזרת הידיים את הבוטנים כך שהקליפה תיפרד מהבוטנים.
  2. מעבירים את הבוטנים ושאר הרכיבים למכל Power Nutri לטחינה. לוחצים על תוכנית SPREAD.
  3. מעבירים את חמאת הבוטנים החלקה לתבנית שקעים לפרלינים או תבנית קוביות קרח מסיליקון, ומעבירים להקפאה במשך שעתיים עד לילה במקפיא.
  4. בודקים שקוביות חמאת הבוטנים נשלפות מהתבנית ומחזירים למקפיא.

    פרלינים 3.
    מצליחים לעמוד בפיתוי? כי אנחנו לא!

  5. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת במיקרו בפולסים או בבן מרי.
  6. שולפים את קוביות חמאת הבוטנים מתבנית הסיליקון וטובלים כל קובייה, בעזרת מזלג או שיפוד, בשוקולד המומס מכל הצדדים.
  7. מסירים את שאריות השוקולד בניגוב על שולי הקערה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8.  מזלפים את השוקולד שנשאר כעיטור פסים על קוביות חמאת הבוטנים המצופות ומגישים.
  9. אפשר לשמור את קוביות חמאת הבוטנים המצופות בקופסא מחוץ למקרר.

הערות

  • אפשר לקשט את הפרלינים בשוקולד לבן כמו בתמונות.
  • אפשר לשמור את הפרלינים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרלינים חמאת בוטנים ושוקולד: הגרסה הביתית לממתק ריסס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות