סלט קיסר עם שניצל טופו טבעי וטבעוני לארוחה כמו במסעדה
הסלט המוכר והידוע שמוגש כמו במסעדות בגרסה הטבעונית והביתית שלו - סלט קיסר עם שניצל טופו טבעי וטבעוני מתובל באיולי בהכנה ביתית!
הסלט המוכר והידוע שמוגש כמו במסעדות בגרסה הטבעונית והביתית שלו - סלט קיסר עם שניצל טופו טבעי וטבעוני מתובל באיולי בהכנה ביתית!
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.1 קק״ל 616.2 קק״לפחמימות 53.1 גרם 106.2 גרםשומן 7.1 גרם 14.2 גרםנתרן 209.2 מ״ג 418.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 24.7 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 214.1 מ״ג 428.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1185.9 מ״ג 2371.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 308.1 קק״ל 616.2 קק״לפחמימות 53.1 גרם 106.2 גרםשומן 7.1 גרם 14.2 גרםנתרן 209.2 מ״ג 418.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 24.7 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 214.1 מ״ג 428.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1185.9 מ״ג 2371.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 308 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 ראשי חסות אייסברגחתוכים לרצועות
-
3 יחידות שניצל טופו בטעם עוף משק ויילר
-
1 כף שמן קנולה
איולי
-
1/2 כוס מיונז טבעוני
-
1 כפית חרדל גרגיריםאו כל חרדל אחר לפי הטעם
-
1 כף מיץ לימוןסחוט טרי
-
2 שיני שוםכתושות
-
קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מסדרים את קוביות הלחם בתבנית, מברישים קלות בשמן זית ואופים במשך 7-9 דקות עד להזהבה יפה.
- מכינים את השניצלים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים לקוביות בגודל ביס.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה ומוסיפים עשבי תיבול.
- מרכיבים את הסלט: עורמים בקערת הגשה גדולה את החסה. מסדרים מעל באופן חופשי את קוביות השניצל, משבצים בין לבין קרוטונים ואגוזי מלך ויוצקים מעל רוטב איולי.
- מפזרים טבעות בצל ושמרי בירה (לא חובה) ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מסדרים את קוביות הלחם בתבנית, מברישים קלות בשמן זית ואופים במשך 7-9 דקות עד להזהבה יפה.
- מכינים את השניצלים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים לקוביות בגודל ביס.
- מכינים את האיולי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה ומוסיפים עשבי תיבול.
- מרכיבים את הסלט: עורמים בקערת הגשה גדולה את החסה. מסדרים מעל באופן חופשי את קוביות השניצל, משבצים בין לבין קרוטונים ואגוזי מלך ויוצקים מעל רוטב איולי.
- מפזרים טבעות בצל ושמרי בירה (לא חובה) ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואו מתכון אש!! בהחלט אנסה!