משק ויילר רקע

מהשדה, לא מהים: פיש אנד צ’יפס טבעוני, פריך ומעולה

יש פתרון גם לטבעונים! פיש אנד צ'יפס טבעוני, קראנצ'י וטעים שמכינים בכלום זמן ונהנים מכל ביס! הנאה מובטחת של כל הזוללים
יש פתרון גם לטבעונים! פיש אנד צ'יפס טבעוני, קראנצ'י וטעים שמכינים בכלום זמן ונהנים מכל ביס! הנאה מובטחת של כל הזוללים
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מנה נהדרת וקלה להכנה, כיפית לארוחת ערב מפנקת או ארוחת צהריים מעולה! פיש אנד צ’יפס טבעוני עם אצבעות שניצל טופו תירס מופלאות וצ’יפס פריך ומתפצח שכיף לנשנש עד אין סוף. תכפילו כמויות כי כולם ירצו לזלול לכם את האוכל, שלא תישארו עם צלחת ריקה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
ליאור קליין
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיש אנד צ'יפס

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  2. מניחים בתבנית האפייה את השניצלים ואופים בתנור במשך 15 דקות. אחרי האפייה חוצים כל שניצל לשתי רצועות ארוכות.
  3. פורסים את תפוחי האדמה וכל פרוסה חותכים לרצועות ארוכות.
  4. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צ’יפס בצבע זהוב.
  5. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הצי’פס מהסיר לצלחת מרופדת בנייר סופג, זורים מלח ומערבבים.
  6. מסדרים את הצ’יפס והשניצלים בסלסלה עם נייר, שמים בקערה אחת את השום והפטרוזיליה הקצוצים ובקערה נוספת את המיונז הטבעוני לטבילת הפיש אנד צ’יפס ומגישים.
פיש אנד צ'יפס משק ויילר1
פיש אנד צ’יפס טבעוני לכולם. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מהשדה, לא מהים: פיש אנד צ’יפס טבעוני, פריך ומעולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    נורית

    היכן ניתן לרכוש את המוצרים המוכנים של משק ויילר?

      Avatar
      מערכת Foody

      מה הכוונה מוכנים? כל המוצרים של משק ויילר נמכרים ברוב רשתות השיווק.

    Avatar
    רועי סלע

    אתם רציניים שאתם קוראים לזה מתכון? זה פרסומת… אתם מביישים את האתר…. מחממים תנור ומכניסים שניצל מוכן- ממש אתר אוכל רציני

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רועי, המטרה היא לתת רעיונות נוספים לאכילת השניצלים, ולא רק בדרך הסטנדרטית שלהם. מוזמן להכין או לא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות