מטריף ומתפצח: חטיף שוקולד וקינואה שלא תפסיקו לנשנש
הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1808.4 קק״ל 1808.4 קק״לפחמימות 217.7 גרם 217.7 גרםשומן 90.7 גרם 90.7 גרםנתרן 1032.3 מ״ג 1032.3 מ״גחלבון 22.2 גרם 22.2 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 39.2 גרם 39.2 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 4.8 מ״גסידן 223.7 מ״ג 223.7 מ״גברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1443.0 מ״ג 1443.0 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-12 דק׳
-
קלוריות1808
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1808.4 קק״ל 1808.4 קק״לפחמימות 217.7 גרם 217.7 גרםשומן 90.7 גרם 90.7 גרםנתרן 1032.3 מ״ג 1032.3 מ״גחלבון 22.2 גרם 22.2 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 39.2 גרם 39.2 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 4.8 מ״גסידן 223.7 מ״ג 223.7 מ״גברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1443.0 מ״ג 1443.0 מ״גאבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״גסגור
קחו מתכון נפלא של חטיף שוקולד וקינואה שמתפצחת בפה במקסימום של טעם והנאה. אל תשכחו גם שהקינואה עשירה בחלבון, ברזל, ויטמינים ומינרלים, שהופכים את החטיף לאטרקטיבי במיוחד גם לילדים וגם למבוגרים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-12 דק׳ | קלוריות 1808 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיף שוקולד וקינואה
-
1/2 כוס קינואה
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס מחית נוגטפרלינה או נוטלה
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- קולים את הקינואה במחבת במשך 5 דקות, עד שיש קולות פצפוץ.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל בסבבים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את מחית הנוגט ומלח הים האטלנטי ומערבבים היטב.
- מערבבים בקערה את הקינואה הקלויה ותערובת השוקולד והנוגט למסה אחת.
- יוצקים את המסה לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל ומקררים במקרר במשך שעה, עד להתייצבות.
- פורסים לחטיפים בגודל הרצוי ומאחסנים בכלי אטום היטב.
אופן הכנה
- קולים את הקינואה במחבת במשך 5 דקות, עד שיש קולות פצפוץ.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל בסבבים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את מחית הנוגט ומלח הים האטלנטי ומערבבים היטב.
- מערבבים בקערה את הקינואה הקלויה ותערובת השוקולד והנוגט למסה אחת.
- יוצקים את המסה לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל ומקררים במקרר במשך שעה, עד להתייצבות.
- פורסים לחטיפים בגודל הרצוי ומאחסנים בכלי אטום היטב.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן