רקע הנמל מעודכן

מטריף ומתפצח: חטיף שוקולד וקינואה שלא תפסיקו לנשנש

הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
הרבה טעם, מעט רגשות אשם - מתכון מהיר ומעולה של חטיף שוקולד עם קינואה, סוגר גם את הפינה למתוק וגם את הצורך בחטיף בריא!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    1808
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1808.4 קק״ל 1808.4 קק״ל
    פחמימות 217.7 גרם 217.7 גרם
    שומן 90.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 1032.3 מ״ג 1032.3 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 39.2 גרם 39.2 גרם
    כולסטרול 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סידן 223.7 מ״ג 223.7 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1443.0 מ״ג 1443.0 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    1808
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1808.4 קק״ל 1808.4 קק״ל
    פחמימות 217.7 גרם 217.7 גרם
    שומן 90.7 גרם 90.7 גרם
    נתרן 1032.3 מ״ג 1032.3 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 22.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 39.2 גרם 39.2 גרם
    כולסטרול 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    סידן 223.7 מ״ג 223.7 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1443.0 מ״ג 1443.0 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור

קחו מתכון נפלא של חטיף שוקולד וקינואה שמתפצחת בפה במקסימום של טעם והנאה. אל תשכחו גם שהקינואה עשירה בחלבון, ברזל, ויטמינים ומינרלים, שהופכים את החטיף לאטרקטיבי במיוחד גם לילדים וגם למבוגרים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
ניצן סוסיד
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


חטיף שוקולד וקינואה


אופן הכנה

  1. קולים את הקינואה במחבת במשך 5 דקות, עד שיש קולות פצפוץ.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בסבבים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את מחית הנוגט ומלח הים האטלנטי ומערבבים היטב.
  3. מערבבים בקערה את הקינואה הקלויה ותערובת השוקולד והנוגט למסה אחת.
  4. יוצקים את המסה לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל ומקררים במקרר במשך שעה, עד להתייצבות.
  5. פורסים לחטיפים בגודל הרצוי ומאחסנים בכלי אטום היטב.
חטיף שוקולד וקינואה4
חטיף שוקולד וקינואה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    אסנת שגב הראל

    האם צריך לשמור בקירור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, צריך לשמור בקופסא אטומה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות