-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״לפחמימות 520.4 גרם 520.4 גרםשומן 173.9 גרם 173.9 גרםנתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״גחלבון 55.0 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרםכולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״גסידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״גאבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות4404
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״לפחמימות 520.4 גרם 520.4 גרםשומן 173.9 גרם 173.9 גרםנתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״גחלבון 55.0 גרם 55.0 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרםכולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״גסידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״גאבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״גסגור
פטיפור נשמע כמו משהו קטן ומתוק, ואכן הקינוח הזה הוא בדיוק כזה! פטיפור שוקולד לבן ופיסטוק עם ורדים מיובשים, כל כך מעט עבודה, אבל האורחים יהיו בטוחים שהשקעתם בו שעות! אז מה יש לנו? קינוח שהוא גם טעים, גם יפהפה וגם קל להכנה. אתם עוד כאן? רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 4404 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 30X30
פטיפור פיסטוק ושוקולד לבן
-
300 גרם שוקולד לבן
-
1 צנצנת חלב מרוכז
-
3 כוסות פצפוצי אורז
-
200 גרם פיסטוקים טבעייםקצוצים
-
3 כפות מחית פיסטוק לא ממותקת
קישוט
-
או פטל מיובש
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בתוך קערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז, הפיסטוקים הקצוצים ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה של הנמל ומפזרים מעל עלי ורדים מיובשים או פטל מיובש.
- מעבירים למקרר עד להתייצבות.
- חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בתוך קערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז, הפיסטוקים הקצוצים ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה של הנמל ומפזרים מעל עלי ורדים מיובשים או פטל מיובש.
- מעבירים למקרר עד להתייצבות.
- חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקרר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה ניתן לשים במקום עלי הורדים או הפטל
אפשר פשוט לוותר עליהם. בהצלחה!
אני לא אוהבת פיסטוק, במה אפשר להחליף?.
אפשר להחליף את מחית הפיסטוק בחמאת שקדים/מחית נוגט ואת הפיסטוקים הקצוצים באגוזים אחרים קצוצים (אגוזי לוז / קשיו וכו’). בהצלחה!