טעימים ומתקתקים: נגיסי סלמון עסיסיים ברוטב מטריף
נגיסי סלמון קטנים שאתם עלולים לא לשים לב ולחסל את כולם! מתכון קל וטעים של נגיסי סלמון ברוטב מתוק ואיכותי שטורפים בהנאה!
נגיסי סלמון קטנים שאתם עלולים לא לשים לב ולחסל את כולם! מתכון קל וטעים של נגיסי סלמון ברוטב מתוק ואיכותי שטורפים בהנאה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.0 קק״ל 790.4 קק״לפחמימות 4.4 גרם 44.4 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 2.5 גרם 25.4 גרםנתרן 595.7 מ״ג 5957.5 מ״גחלבון 8.9 גרם 89.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.0 מ״ג 40.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 33.1 מ״ג 331.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות79
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.0 קק״ל 790.4 קק״לפחמימות 4.4 גרם 44.4 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 2.5 גרם 25.4 גרםנתרן 595.7 מ״ג 5957.5 מ״גחלבון 8.9 גרם 89.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.0 מ״ג 40.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 33.1 מ״ג 331.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לא תאמינו שהמנה הזו יצאה מהמטבח שלכם! כזו אלגנטית ומרשימה, שהיא פשוט תהפוך למסמר הערב! נגיסי סלמון קטנים ברוטב מתוק מעולה שמכינים במהירות, עם טאץ’ חריף קטן לסיום מנצח.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 79 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
400 גרם פילה דג סלמון
מרינדה
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף חומץ אורז
-
1/2 יחידה פלפל צ’ילי אדוםפרוס
-
3 שיני שוםקצוצות דק
-
קורט מלח דק
הגשה
-
קצוץ
-
פרוס
אופן הכנה
- חותכים את הסלמון לקוביות בגודל של ביס.
- שמים בקערה את רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי המתוק, החומץ, הצ’ילי האדום, השום והמלח ומערבבים היטב.
- שמים את הסלמון בקערת המרינדה ומערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים למשך 15-30 דקות.
- במחבת גדולה עם מעט שמן שמים את המרינדה יחד עם הסלמון.
- מטגנים את הסלמון במשך כמה דקות מכל צד עד שהמרינדה מתחילה לבעבע והופכת לרוטב סמיך.
- מוציאים מהאש ומקשטים את נגיסי הסלמון עם השומשום, הבצל הירוק, והצ’ילי האדום.
אופן הכנה
- חותכים את הסלמון לקוביות בגודל של ביס.
- שמים בקערה את רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי המתוק, החומץ, הצ’ילי האדום, השום והמלח ומערבבים היטב.
- שמים את הסלמון בקערת המרינדה ומערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים למשך 15-30 דקות.
- במחבת גדולה עם מעט שמן שמים את המרינדה יחד עם הסלמון.
- מטגנים את הסלמון במשך כמה דקות מכל צד עד שהמרינדה מתחילה לבעבע והופכת לרוטב סמיך.
- מוציאים מהאש ומקשטים את נגיסי הסלמון עם השומשום, הבצל הירוק, והצ’ילי האדום.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
וואו איזה טעים יצא. פשוט מתכון מעולה. תודה רבה!!
תודה מיכל, כיף לקרוא!
אפשר להחליף את החומץ אורז במשהו אחר?
לא, אפשר לוותר ולקחת בחשבון שהטעם יהיה מעט שונה