טעימים ומתקתקים: נגיסי סלמון עסיסיים ברוטב מטריף

נגיסי סלמון קטנים שאתם עלולים לא לשים לב ולחסל את כולם! מתכון קל וטעים של נגיסי סלמון ברוטב מתוק ואיכותי שטורפים בהנאה!
נגיסי סלמון קטנים שאתם עלולים לא לשים לב ולחסל את כולם! מתכון קל וטעים של נגיסי סלמון ברוטב מתוק ואיכותי שטורפים בהנאה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.0 קק״ל 790.4 קק״ל
    פחמימות 4.4 גרם 44.4 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 25.4 גרם
    נתרן 595.7 מ״ג 5957.5 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 89.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 40.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 33.1 מ״ג 331.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.0 קק״ל 790.4 קק״ל
    פחמימות 4.4 גרם 44.4 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 25.4 גרם
    נתרן 595.7 מ״ג 5957.5 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 89.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 40.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 33.1 מ״ג 331.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

לא תאמינו שהמנה הזו יצאה מהמטבח שלכם! כזו אלגנטית ומרשימה, שהיא פשוט תהפוך למסמר הערב! נגיסי סלמון קטנים ברוטב מתוק מעולה שמכינים במהירות, עם טאץ’ חריף קטן לסיום מנצח.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

מרינדה


אופן הכנה

  1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל של ביס.
  2. שמים בקערה את רוטב הטריאקי, רוטב הצ’ילי המתוק, החומץ, הצ’ילי האדום, השום והמלח ומערבבים היטב.
  3. שמים את הסלמון בקערת המרינדה ומערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים למשך 15-30 דקות.
  4. במחבת גדולה עם מעט שמן שמים את המרינדה יחד עם הסלמון.
  5. מטגנים את הסלמון במשך כמה דקות מכל צד עד שהמרינדה מתחילה לבעבע והופכת לרוטב סמיך.
  6. מוציאים מהאש ומקשטים את נגיסי הסלמון עם השומשום, הבצל הירוק, והצ’ילי האדום.
סלמון בייטס קנור2
נגיסי סלמון ברוטב מתוק. צילום: מערכת פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    וואו איזה טעים יצא. פשוט מתכון מעולה. תודה רבה!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה מיכל, כיף לקרוא!

    Avatar
    משה הרשטיק

    אפשר להחליף את החומץ אורז במשהו אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אפשר לוותר ולקחת בחשבון שהטעם יהיה מעט שונה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות