מושלם לארוחת עשר: חטיף קורנפלקס, חמאת בוטנים ושוקולד
דברים טובים באים באריזות קטנות! חטיף מטריף שמכינים מדגני בוקר בטעם שאוהבים בציפוי שוקולד עשיר ומתוק. טעים לקטן ועד גדול!
דברים טובים באים באריזות קטנות! חטיף מטריף שמכינים מדגני בוקר בטעם שאוהבים בציפוי שוקולד עשיר ומתוק. טעים לקטן ועד גדול!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.0 קק״ל 3520.3 קק״לפחמימות 50.4 גרם 503.8 גרםשומן 16.0 גרם 160.2 גרםנתרן 81.3 מ״ג 813.0 מ״גחלבון 314.0 גרם 3139.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.8 גרםשומן רווי 5.6 גרם 56.0 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״גסידן 19.2 מ״ג 192.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 49.7 מ״גאשלגן 262.1 מ״ג 2620.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות352
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.0 קק״ל 3520.3 קק״לפחמימות 50.4 גרם 503.8 גרםשומן 16.0 גרם 160.2 גרםנתרן 81.3 מ״ג 813.0 מ״גחלבון 314.0 גרם 3139.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.8 גרםשומן רווי 5.6 גרם 56.0 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״גסידן 19.2 מ״ג 192.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 49.7 מ״גאשלגן 262.1 מ״ג 2620.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 10.1 מ״גסגור
חטיף קטן וחמוד שכיף לאכול בארוחת ביניים או לטרוף כקינוח בארוחת עשר של הילדים! חטיף קורנפלקס עם חמאת בוטנים ודבש בציפוי שוקולד טעים במיוחד, והילדים בהחלט יכולים לעזור ולקחת חלק בתהליך ההכנה הקל והפשוט!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 352 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
חטיף
ציפוי
-
3/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
3/4 כוס דבש
-
3 1/2 כוסות קורנפלקסאפשר לערבב סוגים שונים
-
1/4 כוס שוקולד צ’יפסאפשר גם להוסיף אגוזים או פירות יבשים, לבחירתכם
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1 כף חמאת קקאואו שמן צמחי
אופן הכנה
- מכינים את החטיף: מניחים בקערה גדולה את חמאת הבוטנים והדבש ומחממים בסבבים קצרים במיקרוגל. כל כמה שניות מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים לקערה את הקורנפלקס ומערבבים עד שכולו מצופה בתערובת. כדאי להתחיל ב-3 כוסות ולהוסיף במידת הצורך.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתוך שקית זיפר סנו סושי ומשטחים תוך כדי הידוק עם הידיים.
- מקררים במקרר כשעתיים להתייצבות.
- מוציאים את השקית מהמקרר, שולפים את התערובת הקרה מהשקית וחותכים למלבנים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
- טובלים את בסיס החטיפים בשוקולד ומניחים על נייר אפיה טבעי סנו סושי להתקשות של השוקולד. שומרים בקירור ומגישים ישר מהמקרר.
- לטייק אוואי מומלץ לשים בשקית אוכל מנייר סנו סושי.
אופן הכנה
- מכינים את החטיף: מניחים בקערה גדולה את חמאת הבוטנים והדבש ומחממים בסבבים קצרים במיקרוגל. כל כמה שניות מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים לקערה את הקורנפלקס ומערבבים עד שכולו מצופה בתערובת. כדאי להתחיל ב-3 כוסות ולהוסיף במידת הצורך.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתוך שקית זיפר סנו סושי ומשטחים תוך כדי הידוק עם הידיים.
- מקררים במקרר כשעתיים להתייצבות.
- מוציאים את השקית מהמקרר, שולפים את התערובת הקרה מהשקית וחותכים למלבנים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
- טובלים את בסיס החטיפים בשוקולד ומניחים על נייר אפיה טבעי סנו סושי להתקשות של השוקולד. שומרים בקירור ומגישים ישר מהמקרר.
- לטייק אוואי מומלץ לשים בשקית אוכל מנייר סנו סושי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום חמאת בוטנים?
חמאת אגוזים אחרת (עדיף שקדים) או טחינה גולמית – כמובן שישפיע מאוד על הטעם