ממתקים לגדולים וקטנים: “סוכריות” גזר מזוגגות עם קינמון ומוסקט

טעימות ורכות שלא תרצו להפסיק לאכול! "סוכריות" גזר מזוגגות בדבש ובלסמי עם קינמון ומוסקט, לשנה טובה ומתוקה במיוחד!
טעימות ורכות שלא תרצו להפסיק לאכול! "סוכריות" גזר מזוגגות בדבש ובלסמי עם קינמון ומוסקט, לשנה טובה ומתוקה במיוחד!
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 32 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.8 קק״ל 679.3 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 91.1 גרם
    שומן 9.5 גרם 37.8 גרם
    נתרן 777.0 מ״ג 3108.2 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 19.5 מ״ג 78.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 32 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.8 קק״ל 679.3 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 91.1 גרם
    שומן 9.5 גרם 37.8 גרם
    נתרן 777.0 מ״ג 3108.2 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 19.5 מ״ג 78.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

מצד אחד המנה הזו אינה קינוח, אך מצד שני היא לא ממש סלט. מצד שלישי, למי אכפת? אפשר לאכול אותה בכל שלב של הארוחה! מתכון מטריף להכנת “סוכריות” גזר מזוגגות עם אגוז מוסקט וקינמון, חובה להכין ובינינו, מומלץ גם להכפיל את הכמויות מראש!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
גיל אטלן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים.

    סוכריות גזר מזוגגות1
    מערבבים את המרכיבים בקערה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן, כלי הגשה ובישול: נעמן

  2. מעבירים לסיר לחץ או לסיר בישול חשמלי, סוגרים את מכסה הסיר ומעבירים את השסתום למצב לחץ מקסימלי.
  3. מבשלים על להבה גבוהה 5-7 דקות או עד שמתחיל להשתחרר לחץ, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות (אם מכינים את המנה בסיר רגיל על הגז, מבשלים עד שהגזר רך מאוד).
  4. משחררים את הלחץ לחלוטין, פותחים את המכסה ומעבירים את הגזרים לצלחת הגשה.
  5. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממתקים לגדולים וקטנים: “סוכריות” גזר מזוגגות עם קינמון ומוסקט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אבי

    חייבים לבשל עם סיר לחץ או חשמלי? אם אין לי – יש אפשרות אחרת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אבי, אפשר לבשל בסיר תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שהגזרים מתרככים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות