טיפ סנו סושי
השתמשו בנייר אפייה טבעי של סנו סושי לחילוץ קל ומהיר של הפוקאצ'ה מהתבנית, כך שתוכלו להגיש אותה על צלחת חגיגית.
פוקאצ’ה זה אחד הלחמים האיטלקיים האהובים ביותר שיש: היא אוורירית אך לא עבה מדי וקראנצ’ית בדיוק במידה הנכונה. ואם תלכו עוד קצת קדימה ותפזרו מעל שילוב מתוק-מלוח של תאנים וגבינת סנט מור ארומטית, תקבלו מנה מרשימה ומשגעת שתשדרג כל ארוחה.
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 1876 | כמות מנות 3 |
---|
השתמשו בנייר אפייה טבעי של סנו סושי לחילוץ קל ומהיר של הפוקאצ'ה מהתבנית, כך שתוכלו להגיש אותה על צלחת חגיגית.