-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 516.3 קק״ל 2065.4 קק״לפחמימות 73.8 גרם 295.2 גרםשומן 20.5 גרם 82.1 גרםנתרן 1.9 מ״ג 7.7 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרםשומן רווי 12.0 גרם 48.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 20.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 104.8 מ״ג 419.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות516
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 516.3 קק״ל 2065.4 קק״לפחמימות 73.8 גרם 295.2 גרםשומן 20.5 גרם 82.1 גרםנתרן 1.9 מ״ג 7.7 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרםשומן רווי 12.0 גרם 48.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 20.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 104.8 מ״ג 419.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
פבלובה זו עוגת מרנג הכי אלגנטית שיש. היא גם מאוד טעימה, פריכה ונמסה בפה בו זמנית, וגם לא כזו מורכבת להכנה. בעצם רק מתבקש שהיא תככב גם בארוחת החג שלכם. קבלו מתכון של פבלובה בהגשה אישית עם קצפת דבש וגרגירי רימון.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 516 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת דבש
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32%קרה מאוד, או קרם קוקוס קר
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כף דבש
קישוט
-
1 כוס גרגירי רימון
-
2 כפות דבש
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: מקציפים בקערת מיקסר נקיה ויבשה עם וו בלון את החלבונים (ללא טיפת חלמון) במהירות גבוהה לקצף עדין. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הקורנפלור והחומץ וממשיכים להקציף עוד 2-3 דקות לקצף יציב.
- מחלקים את המרנג ל-4 פבלובות אישיות: יוצרים גבעה בעזרת פלטה מדורגת או כף ומעגלים לצורת חצי כדור במשיכות עדינות מהתחתית כלפי מעלה. יוצרים שפיצים בקצה.
- מכניסים לתנור ומיד מורידים את חום התנור ל-100 מעלות. אופים 50 דקות או עד שהפבלובות יציבות מבחוץ (בודקים גם שהתחתית אפויה). מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים לשעה נוספת.
- מכינים את קצפת הדבש: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה או קרם הקוקוס, הדבש והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
- מרכיבים את הקינוח (בסמוך להגשה): ממלאים את פנים הפבלובה בקצפת, מפזרים רימונים, מזלפים מהדבש ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: מקציפים בקערת מיקסר נקיה ויבשה עם וו בלון את החלבונים (ללא טיפת חלמון) במהירות גבוהה לקצף עדין. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הקורנפלור והחומץ וממשיכים להקציף עוד 2-3 דקות לקצף יציב.
- מחלקים את המרנג ל-4 פבלובות אישיות: יוצרים גבעה בעזרת פלטה מדורגת או כף ומעגלים לצורת חצי כדור במשיכות עדינות מהתחתית כלפי מעלה. יוצרים שפיצים בקצה.
- מכניסים לתנור ומיד מורידים את חום התנור ל-100 מעלות. אופים 50 דקות או עד שהפבלובות יציבות מבחוץ (בודקים גם שהתחתית אפויה). מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים לשעה נוספת.
- מכינים את קצפת הדבש: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה או קרם הקוקוס, הדבש והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
- מרכיבים את הקינוח (בסמוך להגשה): ממלאים את פנים הפבלובה בקצפת, מפזרים רימונים, מזלפים מהדבש ומגישים.
הערות
- רוצים להכין מראש? שומרים את הפבלובות בקופסא אטומה (מקסימום יומיים) בטמפרטורת החדר ואת הקרם והפירות במקרר.
הערות
- רוצים להכין מראש? שומרים את הפבלובות בקופסא אטומה (מקסימום יומיים) בטמפרטורת החדר ואת הקרם והפירות במקרר.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
אך ממלאים את הפנים של הפבלובה הקצפת… האם נוצר בפנים חלל בזמן האפייה או שעושים חור עם סכין?
היי קרן, הפבלובה שאופיה היא חלולה, ראי את אופן ההכנה
היי, למה הפבלובות יוצאות לי בצבע חום בהיר? כשלא הוספתי קורנפלור וחומץ הן יוצאות לבנות צחורות. מההסיבה
היי מיכל, ככל הנראה חום התנור היה גבוה מידי, זה לא בגלל הקורנפלור או החומץ