מיני פבלובה אישית עם קצפת דבש וגרגירי רימון טריים

כמו כתר לבן ויפהפה! מתכון מושלם להכנת מיני פבלובה אישית שלא צריך לחלוק במילוי קצפת דבש עם גרגירי רימון וזילוף דבש
כמו כתר לבן ויפהפה! מתכון מושלם להכנת מיני פבלובה אישית שלא צריך לחלוק במילוי קצפת דבש עם גרגירי רימון וזילוף דבש
  • חסי סגל
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 516.3 קק״ל 2065.4 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 295.2 גרם
    שומן 20.5 גרם 82.1 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 104.8 מ״ג 419.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 516.3 קק״ל 2065.4 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 295.2 גרם
    שומן 20.5 גרם 82.1 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 104.8 מ״ג 419.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

פבלובה זו עוגת מרנג הכי אלגנטית שיש. היא גם מאוד טעימה, פריכה ונמסה בפה בו זמנית, וגם לא כזו מורכבת להכנה. בעצם רק מתבקש שהיא תככב גם בארוחת החג שלכם. קבלו מתכון של פבלובה בהגשה אישית עם קצפת דבש וגרגירי רימון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג

קצפת דבש

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את המרנג: מקציפים בקערת מיקסר נקיה ויבשה עם וו בלון את החלבונים (ללא טיפת חלמון) במהירות גבוהה לקצף עדין. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, הקורנפלור והחומץ וממשיכים להקציף עוד 2-3 דקות לקצף יציב.
  3. מחלקים את המרנג ל-4 פבלובות אישיות: יוצרים גבעה בעזרת פלטה מדורגת או כף ומעגלים לצורת חצי כדור במשיכות עדינות מהתחתית כלפי מעלה. יוצרים שפיצים בקצה.
  4. מכניסים לתנור ומיד מורידים את חום התנור ל-100 מעלות. אופים 50 דקות או עד שהפבלובות יציבות מבחוץ (בודקים גם שהתחתית אפויה). מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים לשעה נוספת.
  5. מכינים את קצפת הדבש: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה או קרם הקוקוס, הדבש והסוכר לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר.
  6. מרכיבים את הקינוח (בסמוך להגשה): ממלאים את פנים הפבלובה בקצפת, מפזרים רימונים, מזלפים מהדבש ומגישים.

הערות

  • רוצים להכין מראש? שומרים את הפבלובות בקופסא אטומה (מקסימום יומיים) בטמפרטורת החדר ואת הקרם והפירות במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מיני פבלובה אישית עם קצפת דבש וגרגירי רימון טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    קרן

    אך ממלאים את הפנים של הפבלובה הקצפת… האם נוצר בפנים חלל בזמן האפייה או שעושים חור עם סכין?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי קרן, הפבלובה שאופיה היא חלולה, ראי את אופן ההכנה

    Avatar
    Michal Segalovich

    היי, למה הפבלובות יוצאות לי בצבע חום בהיר? כשלא הוספתי קורנפלור וחומץ הן יוצאות לבנות צחורות. מההסיבה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, ככל הנראה חום התנור היה גבוה מידי, זה לא בגלל הקורנפלור או החומץ

קטגוריות

אביזרים

טכניקות