-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.7 קק״ל 1594.7 קק״לפחמימות 6.5 גרם 129.7 גרםשומן 3.6 גרם 72.7 גרםנתרן 197.2 מ״ג 3944.3 מ״גחלבון 5.0 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.4 גרםכולסטרול 56.5 מ״ג 1130.8 מ״גסידן 67.5 מ״ג 1350.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 1047.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 35 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות80
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.7 קק״ל 1594.7 קק״לפחמימות 6.5 גרם 129.7 גרםשומן 3.6 גרם 72.7 גרםנתרן 197.2 מ״ג 3944.3 מ״גחלבון 5.0 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.4 גרםכולסטרול 56.5 מ״ג 1130.8 מ״גסידן 67.5 מ״ג 1350.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 1047.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 80 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרוקטים
-
1 ק"ג תפוחי אדמה גורמה
-
1 בצל גדולקצוץ דק
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
1 ביצה M
-
1/3 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפיות קליפת לימוןמגוררת
-
200 גרם גבינת מוצרלהחתוכה ל-20 קוביות
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
3 ביצים Mטרופות
טיגון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים מלח גס על תבנית ומסדרים מעל את תפוחי האדמה. אופים כשעה, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- קולפים את תפוחי האדמה. מצננים ומועכים למחית חלקה.
- מוסיפים את הבצל, השום, המלח, הפלפל וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב.
- מקררים יוצרים כדורים שווים (בגודל כדור פינג פונג)
- מכניסים באמצע כל כדור קוביית מוצרלה וסוגרים את הכדור.
- מניחים נייר אפייה עגול בסיר, יוצקים שמן לטיגון עמוק ומחממים.
- מצפים את הכדורים בביצה ואחר כך בפרורי לחם ומטגנים לקבלת צבע שחום מכל הצדדים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים מלח גס על תבנית ומסדרים מעל את תפוחי האדמה. אופים כשעה, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- קולפים את תפוחי האדמה. מצננים ומועכים למחית חלקה.
- מוסיפים את הבצל, השום, המלח, הפלפל וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב.
- מקררים יוצרים כדורים שווים (בגודל כדור פינג פונג)
- מכניסים באמצע כל כדור קוביית מוצרלה וסוגרים את הכדור.
- מניחים נייר אפייה עגול בסיר, יוצקים שמן לטיגון עמוק ומחממים.
- מצפים את הכדורים בביצה ואחר כך בפרורי לחם ומטגנים לקבלת צבע שחום מכל הצדדים.
"הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר בתנור?
לא, הם יתפרקו, יש צורך בטיגון
האם אפשרי להכין את העיסה ערב קודם? תודה
כן, אין בעיה!