-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.1 קק״ל 2202.3 קק״לפחמימות 5.0 גרם 199.7 גרםשומן 1.9 גרם 77.0 גרםנתרן 64.7 מ״ג 2588.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 5.7 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 152.0 מ״גסידן 2.9 מ״ג 117.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 15.5 מ״ג 618.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות55
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.1 קק״ל 2202.3 קק״לפחמימות 5.0 גרם 199.7 גרםשומן 1.9 גרם 77.0 גרםנתרן 64.7 מ״ג 2588.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 5.7 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 152.0 מ״גסידן 2.9 מ״ג 117.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 15.5 מ״ג 618.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 55 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
600 גרם סטייק פרגיתטחונה
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 1/2 כפיות שורש ג’ינג’רמגורר
-
3 שיני שוםמגוררות
-
2 כפות שמן שומשום
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כפית פלפל לבן טחון
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 חלבון M
מעטפת
-
1 חבילה ריבועי וון טון מוכנים40 יחידות
-
1 חלמון M
-
3 כפות מים
רוטב
-
1 כף חומץ אורז
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי המילוי עד לאיחוד.
- טורפים את חלבון הביצה עם המים בקערה קטנה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה נוספת עד לאיחוד.
- פורסים עלה וון טון אחד, מניחים במרכזו כפית גדושה מהמילוי. טובלים אצבע בקערת הביצה והמים ומעבירים אותה לאורך שולי עלה הבצק. מקפלים את הדאמפלינג על המילוי שקצה אחד סוגר את הקצה השני וכעת צובטים את הקצוות כדי לוודא סגירה טובה של הדאמפלינג (לצורה כמו בתמונה). חוזרים על התהליך עם יתר העלים.
- לדאמפלינגס מאודים: ממלאים מים בגובה 4 ס”מ במחבת Ninja PossiblePan. מחממים את המים על להבה בינונית עד לרתיחה.
- גוזרים נייר אפייה בקוטר סלסלת האידוי, מניחים על סלסלת Ninja’s Steamer/strainer basket ומניחים מעליו 8-10 דאמפלינגס.
- כשהמים רותחים מניחים את הסלסלה בתוך מחבת ה-Ninja PossiblePan ומכסים עם המכסה. מאדים עד שהבצק הופך להיות מעט שקוף, בערך בתוך 10 דקות.
- מוציאים את הדאמפלינגס בזהירות בעזרת מרית פלסטיק ומניחים דאמפלינגס נוספים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים ומביאים שוב לרתיחה בין סבב לסבב. מגישים עם הרוטב.
- לדאמפלינגס מטוגנים: מניחים את מחבת הNinja PossiblePan על להבה בינונית-גבוהה עם 2 כפות שמן. כאשר השמן חם, מניחים את הדאמפלינגס במחבת ומטגנים במשך 2 דקות או עד שהתחתית משחימה קלות.
- מוסיפים למחבת שליש כוס מים, מכסים וממשיכים לבשל במשך 7-8 דקות או עד שכל המים מתאדים. מגישים עם הרוטב.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי המילוי עד לאיחוד.
- טורפים את חלבון הביצה עם המים בקערה קטנה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה נוספת עד לאיחוד.
- פורסים עלה וון טון אחד, מניחים במרכזו כפית גדושה מהמילוי. טובלים אצבע בקערת הביצה והמים ומעבירים אותה לאורך שולי עלה הבצק. מקפלים את הדאמפלינג על המילוי שקצה אחד סוגר את הקצה השני וכעת צובטים את הקצוות כדי לוודא סגירה טובה של הדאמפלינג (לצורה כמו בתמונה). חוזרים על התהליך עם יתר העלים.
- לדאמפלינגס מאודים: ממלאים מים בגובה 4 ס”מ במחבת Ninja PossiblePan. מחממים את המים על להבה בינונית עד לרתיחה.
- גוזרים נייר אפייה בקוטר סלסלת האידוי, מניחים על סלסלת Ninja’s Steamer/strainer basket ומניחים מעליו 8-10 דאמפלינגס.
- כשהמים רותחים מניחים את הסלסלה בתוך מחבת ה-Ninja PossiblePan ומכסים עם המכסה. מאדים עד שהבצק הופך להיות מעט שקוף, בערך בתוך 10 דקות.
- מוציאים את הדאמפלינגס בזהירות בעזרת מרית פלסטיק ומניחים דאמפלינגס נוספים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים ומביאים שוב לרתיחה בין סבב לסבב. מגישים עם הרוטב.
- לדאמפלינגס מטוגנים: מניחים את מחבת הNinja PossiblePan על להבה בינונית-גבוהה עם 2 כפות שמן. כאשר השמן חם, מניחים את הדאמפלינגס במחבת ומטגנים במשך 2 דקות או עד שהתחתית משחימה קלות.
- מוסיפים למחבת שליש כוס מים, מכסים וממשיכים לבשל במשך 7-8 דקות או עד שכל המים מתאדים. מגישים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן