-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.5 קק״ל 755.1 קק״לפחמימות 58.0 גרם 116.0 גרםסוכר 32.9 גרם 65.8 גרםשומן 7.7 גרם 15.4 גרםנתרן 834.0 מ״ג 1668.0 מ״גחלבון 14.5 גרם 29.1 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 255.0 מ״ג 509.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 1872.2 מ״ג 3744.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות378
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.5 קק״ל 755.1 קק״לפחמימות 58.0 גרם 116.0 גרםסוכר 32.9 גרם 65.8 גרםשומן 7.7 גרם 15.4 גרםנתרן 834.0 מ״ג 1668.0 מ״גחלבון 14.5 גרם 29.1 גרםסיבים תזונתיים 13.3 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 255.0 מ״ג 509.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 1872.2 מ״ג 3744.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 378 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 זוקיני ירוק בינוניים
-
1 כף שמן זית
-
4 שיני שוםקצוצות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטןחתוך לפרוסות
-
2 כפות חומץ אורז
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
3 גזרים בינוניים
-
300 גרם ברוקולי
-
1/4 כרוב סגול בינוני
אופן הכנה
- שוטפים את הזוקיני ומכניסים למכשיר ספירולייזר. אם אין לכם ספירולייזר אתם יכולים להשתמש בקולפן ג’וליאנים (מניחים בצד, תכף נשתמש בהם).
- חותכים את הגזר לרצועות דקות, מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ופורסים את הכרוב הסגול דק.
- במחבת שמים כף שמן זית ומטגנים מעט שום וצ’ילי פרוס (שימו לב להיות מוכנים כבר עם המרכיבים לשלב הבא כי השום עלול להישרף במהירות).
- מוסיפים למחבת חומץ אורז, צ’ילי מתוק, טריאקי, רוטב סויה ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים לרוטב את הגזר, הברוקולי והכרוב הסגול. מבשלים לכמה דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
- לבסוף מוסיפים את נודלס הזוקיני שעשינו בהתחלה ומבשלים לעוד כמה דקות. מגישים מיד עם בצל ירוק מעל.
אופן הכנה
- שוטפים את הזוקיני ומכניסים למכשיר ספירולייזר. אם אין לכם ספירולייזר אתם יכולים להשתמש בקולפן ג’וליאנים (מניחים בצד, תכף נשתמש בהם).
- חותכים את הגזר לרצועות דקות, מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ופורסים את הכרוב הסגול דק.
- במחבת שמים כף שמן זית ומטגנים מעט שום וצ’ילי פרוס (שימו לב להיות מוכנים כבר עם המרכיבים לשלב הבא כי השום עלול להישרף במהירות).
- מוסיפים למחבת חומץ אורז, צ’ילי מתוק, טריאקי, רוטב סויה ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים לרוטב את הגזר, הברוקולי והכרוב הסגול. מבשלים לכמה דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
- לבסוף מוסיפים את נודלס הזוקיני שעשינו בהתחלה ומבשלים לעוד כמה דקות. מגישים מיד עם בצל ירוק מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
ניראה וואו!!
תודה יפה, נשמח לדעת איך יצא
מה אלו ה״לבנים״ הכטנים ? Pine nuts.? פזורים מעל הסלט
כן, צנוברים, אפשר להוסיף, לא חובה