-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.5 קק״ל 1082.8 קק״לפחמימות 23.7 גרם 142.2 גרםשומן 7.5 גרם 45.0 גרםנתרן 394.8 מ״ג 2368.6 מ״גחלבון 4.7 גרם 28.3 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 56.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 113.1 מ״ג 678.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 792.3 מ״ג 4753.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות181
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.5 קק״ל 1082.8 קק״לפחמימות 23.7 גרם 142.2 גרםשומן 7.5 גרם 45.0 גרםנתרן 394.8 מ״ג 2368.6 מ״גחלבון 4.7 גרם 28.3 גרםסיבים תזונתיים 9.4 גרם 56.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 113.1 מ״ג 678.5 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 792.3 מ״ג 4753.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 181 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/2 כרוב לבן גדולחתוך דק
-
2 קולורבי גדוליםקלופים וחתוכים לג'וליאנים
-
2 כוסות נבטים סיניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק (לא חובה)
-
1 גבעול בצל ירוקחתוך למקלות
-
3 כפות שקדים קלוייםקצוצים דק
רוטב צ'ילי תפוזים
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1 כפית מיץ לימון
-
5 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 כף רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות גדושות כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מניחים את כל הירקות בקערת הסלט למעט הבצל הירוק.
- שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב עד אחידות.
- יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב.
- מוסיפים את מקלות הבצל הירוק ומגישים לשולחן.
אופן הכנה
- מניחים את כל הירקות בקערת הסלט למעט הבצל הירוק.
- שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב עד אחידות.
- יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב.
- מוסיפים את מקלות הבצל הירוק ומגישים לשולחן.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן