-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.0 קק״ל 539.9 קק״לפחמימות 30.1 גרם 120.4 גרםשומן 0.8 גרם 3.1 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.8 מ״גחלבון 0.5 גרם 2.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 8.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 9.6 מ״ג 38.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.0 קק״ל 539.9 קק״לפחמימות 30.1 גרם 120.4 גרםשומן 0.8 גרם 3.1 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.8 מ״גחלבון 0.5 גרם 2.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 8.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 9.6 מ״ג 38.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג תפוחי עץ פינק ליידי
-
1 1/4 כוסות מים
-
3 כפות מיץ לימוןטרי
-
1 כפית קינמון טחוןלא חובה
אופן הכנה
- שוטפים את התפוחים, מקלפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
- מעבירים אותם לסיר גדול, מוסיפים לתפוחים מים, מיץ לימון וקינמון ומביאים לרתיחה עם מכסה סגור על להבה בינונית-גבוהה.
- מנמיכים את הלהבה לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ-30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
- מועכים או מרסקים את התפוחים באמצעות בלנדר או מעבד מזון עד שמקבלים מרקם חלק.
- מעבירים לצנצנת ושמים במקרר לפחות שעה לפני הגשה.
אופן הכנה
- שוטפים את התפוחים, מקלפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
- מעבירים אותם לסיר גדול, מוסיפים לתפוחים מים, מיץ לימון וקינמון ומביאים לרתיחה עם מכסה סגור על להבה בינונית-גבוהה.
- מנמיכים את הלהבה לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ-30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
- מועכים או מרסקים את התפוחים באמצעות בלנדר או מעבד מזון עד שמקבלים מרקם חלק.
- מעבירים לצנצנת ושמים במקרר לפחות שעה לפני הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן