חמאת תפוחים קלה להכנה

חמאת תפוחים טבעונית, טעימה וקלילה. כזאת שעושה חשק לזלול אותה כמו שהיא עם כפית. בתיאבון!
חמאת תפוחים טבעונית, טעימה וקלילה. כזאת שעושה חשק לזלול אותה כמו שהיא עם כפית. בתיאבון!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.0 קק״ל 539.9 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 120.4 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.1 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 38.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.0 קק״ל 539.9 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 120.4 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.1 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 38.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים את התפוחים, מקלפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
  2. מעבירים אותם לסיר גדול, מוסיפים לתפוחים מים, מיץ לימון וקינמון ומביאים לרתיחה עם מכסה סגור על להבה בינונית-גבוהה.
  3. מנמיכים את הלהבה לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ-30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  4. מועכים או מרסקים את התפוחים באמצעות בלנדר או מעבד מזון עד שמקבלים מרקם חלק.
  5. מעבירים לצנצנת ושמים במקרר לפחות שעה לפני הגשה.
חמאת תפוחים קלה להכנה1
חמאת תפוחים קלה להכנה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות