חלת בצק יוגורט עשירה
בלי ללכלך מיקסר, קערות וכפות, ובלי לעבוד קשה - קבלו מתכון של חלת בצק יוגורט עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בתוך שקית. אחרי שתנסו את זה פעם אחת גם אתם לא תבינו איך הסכמתם ללכלך כל כך הרבה כלים בבית בזמן הכנת הבצק
בלי ללכלך מיקסר, קערות וכפות, ובלי לעבוד קשה - קבלו מתכון של חלת בצק יוגורט עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בתוך שקית. אחרי שתנסו את זה פעם אחת גם אתם לא תבינו איך הסכמתם ללכלך כל כך הרבה כלים בבית בזמן הכנת הבצק
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 1855.4 קק״לפחמימות 56.4 גרם 225.7 גרםשומן 19.2 גרם 77.0 גרםנתרן 379.3 מ״ג 1517.0 מ״גחלבון 15.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 624.8 מ״גסידן 127.8 מ״ג 511.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 143.5 מ״ג 573.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות464
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 1855.4 קק״לפחמימות 56.4 גרם 225.7 גרםשומן 19.2 גרם 77.0 גרםנתרן 379.3 מ״ג 1517.0 מ״גחלבון 15.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 624.8 מ״גסידן 127.8 מ״ג 511.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 143.5 מ״ג 573.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 464 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חלת בצק יוגורט
אופן הכנה
- פותחים את שקית הזיפר סליידר של זיפלוק ומוסיפים את כל מרכיבי החלה.
- סוגרים את השקית ומנערים אותה עד שנוצר בצק (מבלי ללכלך את הבית).
- מניחים את השקית בקערה עם מים חמים במשך כ-30 דקות.
- מוציאים מהמים וממשיכים להתפיח לעוד כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
- פותחים את השקית ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
- על משטח מקומח מגלגלים כל כדור בצק לרצועה באורך שווה וקולעים צמה.
- מעבירים את הבצק הקלוע לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
- מניחים להתפחה במשך כ-20 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- אופים במשך 25-30 דקות עד שהחלה מוכנה.
אופן הכנה
- פותחים את שקית הזיפר סליידר של זיפלוק ומוסיפים את כל מרכיבי החלה.
- סוגרים את השקית ומנערים אותה עד שנוצר בצק (מבלי ללכלך את הבית).
- מניחים את השקית בקערה עם מים חמים במשך כ-30 דקות.
- מוציאים מהמים וממשיכים להתפיח לעוד כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
- פותחים את השקית ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
- על משטח מקומח מגלגלים כל כדור בצק לרצועה באורך שווה וקולעים צמה.
- מעבירים את הבצק הקלוע לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
- מניחים להתפחה במשך כ-20 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- אופים במשך 25-30 דקות עד שהחלה מוכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן