סנו רקע

לחם כוסמין נהדר ומשביע של רותם ליברזון

לחם כוסמין ביתי עם שומשום שמכינים ב-10 דקות עבודה! מעולה להכנת סנדוויצ'ים טעימים ומפנקים, מתכון שחובה לשמור!
לחם כוסמין ביתי עם שומשום שמכינים ב-10 דקות עבודה! מעולה להכנת סנדוויצ'ים טעימים ומפנקים, מתכון שחובה לשמור!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2014.1 קק״ל 4028.1 קק״ל
    פחמימות 330.3 גרם 660.6 גרם
    שומן 16.0 גרם 32.0 גרם
    נתרן 999.3 מ״ג 1998.6 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 146.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 23.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 37.4 מ״ג 74.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2014.1 קק״ל 4028.1 קק״ל
    פחמימות 330.3 גרם 660.6 גרם
    שומן 16.0 גרם 32.0 גרם
    נתרן 999.3 מ״ג 1998.6 מ״ג
    חלבון 73.4 גרם 146.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 23.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 37.4 מ״ג 74.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

אפיית לחם טעים ובריא מקמח כוסמין בבית לא חייבת להיות מסובכת. תראו את המתכון הזה של רותם ליברזון להכנה ביתית פשוטה של לחמי כוסמין עם תוספת שומשום. הכנתם תחסוך לכם כסף וגם תוכלו לשלוט ב-100% במרכיבי הלחמים שאתם צורכים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם כוסמין

תוספת


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את המים, השמרים והדבש. מוסיפים את הקמח וממשיכים ללוש כ-8 דקות. עוצרים למנוחה של 2 דקות, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות לבצק מבריק ודי דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בכיסוי ניילון נצמד סנו סושי ומתפיחים כשעה וחצי או להכפלת הנפח.
  3. מעבירים את הבצק לשיש משומן, לשים קצת ידנית ומעבירים לשתי תבניות לחם. מפזרים על פני הלחם שומשום או כל תוספת אחרת שאוהבים. מכסים ומתפיחים שנית במשך כשעה.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. אופים את הלחמים 35-45 דקות, או עד שהם מוכנים ושחומים. מצננים לגמרי לפני שפורסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם כוסמין נהדר ומשביע של רותם ליברזון

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    יהודה אלקיים

    אפיתי לחם כוסמין והכנתי מתקן לחיתוך הלחם לאחר האפיה

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ליאורה ויסלברג

    בוקר טוב, האם מתאים להקפאה במידה ולא משתמשים בכל הלחם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ליאורה, האם הכוונה להקפיא את הלחם כאשר הוא אפוי? כי, אין כל בעיה. מומלץ לפרוס אותו ואז להקפיא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות