-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 954.6 קק״ל 1909.1 קק״לפחמימות 150.8 גרם 301.5 גרםשומן 25.3 גרם 50.6 גרםנתרן 4818.7 מ״ג 9637.4 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.3 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 8.8 גרם 17.6 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 52.2 מ״ג 104.4 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 241.9 מ״ג 483.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות955
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 954.6 קק״ל 1909.1 קק״לפחמימות 150.8 גרם 301.5 גרםשומן 25.3 גרם 50.6 גרםנתרן 4818.7 מ״ג 9637.4 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.3 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 8.8 גרם 17.6 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 52.2 מ״ג 104.4 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 241.9 מ״ג 483.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 955 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
2 כוסות קמח לבן
תערובת פירורים
-
140גרם או 2 שקיות ביסלי גריל
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- במעבד מזון נינג’ה טוחנים את הביסלי עד שנוצרים פירורים עבים. מעבירים לקערה ומערבבים אותם עם יתר מרכיבי תערובת הפירורים.
- מערבבים בקערה נוספת את כל מרכיבי בלילת הביצים היטב ומניחים בצד.
- טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בתערובת הפירורים.
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מגישים מיד עם רטבים שאוהבים.
אופן הכנה
- במעבד מזון נינג’ה טוחנים את הביסלי עד שנוצרים פירורים עבים. מעבירים לקערה ומערבבים אותם עם יתר מרכיבי תערובת הפירורים.
- מערבבים בקערה נוספת את כל מרכיבי בלילת הביצים היטב ומניחים בצד.
- טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בתערובת הפירורים.
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מגישים מיד עם רטבים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן