קרפ טרופי עם קרם קוקוס ומנגו

קרפ נימוח ועסיסי ממולא במנגו וקרם פרשי ומרענן לקינוח מתוק ומדהים לילדים! אין כבר מנגו העונה? אפשר להחליף באננס מתוק או תותים עסיסיים
קרפ נימוח ועסיסי ממולא במנגו וקרם פרשי ומרענן לקינוח מתוק ומדהים לילדים! אין כבר מנגו העונה? אפשר להחליף באננס מתוק או תותים עסיסיים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.5 קק״ל 4337.4 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 276.9 גרם
    שומן 26.7 גרם 320.6 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 496.3 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 18.5 גרם 221.5 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 1140.4 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 490.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 217.4 מ״ג 2608.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.5 קק״ל 4337.4 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 276.9 גרם
    שומן 26.7 גרם 320.6 גרם
    נתרן 41.4 מ״ג 496.3 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 18.5 גרם 221.5 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 1140.4 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 490.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 217.4 מ״ג 2608.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ניצן סוסיד
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרפ

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפים: בכד/קנקן גדול מניחים את כל המרכיבים וטוחנים בבלנדר מוט. מסננים.
  2. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
  3. מחממים מחבת טפלון ומשמנים מעט.
  4. מטגנים את הקרפים אחד אחד - מוזגים שכבה דקה בכל פעם ומטגנים כדקה אחת מכל צד.
  5. מכינים את המילוי: מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת ואבקת פודינג לקרם חלק.
  6. ממלאים את הקרפים: בכל קרם מורחים כף מהקרם ומניחים פרוסת מנגו במרכז. מגלגלים
  7. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל.
קרפ טרופי עם קרם ומנגו1
קרפ טרופי עם קרם ומנגו. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות