תתכוננו להתאהב – פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות
תכינו את עצמכם למתכון מושלם ומפתיע, פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות. פשטידה מושלמת וקלה להכנה, גם באייר פרייר וגם בתנור.
תכינו את עצמכם למתכון מושלם ומפתיע, פשטידת טורטייה עם תפוחי אדמה ופטריות. פשטידה מושלמת וקלה להכנה, גם באייר פרייר וגם בתנור.
- עינב חאקון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.8 קק״ל 2217.9 קק״לפחמימות 18.8 גרם 187.8 גרםשומן 10.4 גרם 103.8 גרםנתרן 493.2 מ״ג 4931.6 מ״גחלבון 12.5 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 36.1 גרםכולסטרול 161.3 מ״ג 1613.3 מ״גסידן 111.1 מ״ג 1110.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 88.7 מ״ג 887.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות222
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.8 קק״ל 2217.9 קק״לפחמימות 18.8 גרם 187.8 גרםשומן 10.4 גרם 103.8 גרםנתרן 493.2 מ״ג 4931.6 מ״גחלבון 12.5 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.6 גרם 36.1 גרםכולסטרול 161.3 מ״ג 1613.3 מ״גסידן 111.1 מ״ג 1110.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 88.7 מ״ג 887.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 222 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה טורטייה בינוניתמזרח מערב
-
2 סלסילות פטריות שמפיניוןקצוצות
-
4 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
2 בצלים בינונייםחתוכים לרצועות
-
3 שיני שוםקצוצות דק
-
6 ביצים M
-
1/2חבילה או 250 גרם גבינת תבור
-
1/2חבילה או 250 גרם גבינה בולגרית
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם כף שמן.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות במצב טורבו, או באייר פרייר עד השחמה.
- במקביל מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את רצועות הבצל. מטגנים עד השחמה קלה, מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים יחד עד השחמה טובה וספיגת הנוזלים בפטריות.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומניחים להצטננות.
- גוזרים את הטורטיות לריבועים קטנים.
- מערבבים יחד עם תערובת תפוחי האדמה, הגבינות, הביצים והתבלינים.
- מחממים סיר נון סטיק (טפלון) קוטר 22 סנטימטר עם שמן, מוסיפים את תערובת הפשטידה ומבשלים 10-15 דקות מכל צד, בודקים עם סכין במרכז שיוצאת יבשה. ניתן גם לאפות בתנור 180 מעלות חום עליון תחתון למשך 40 דקות.
- הופכים לצלחת הגשה ומגישים לצד שמנת חמוצה. בתיאבון.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם כף שמן.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות במצב טורבו, או באייר פרייר עד השחמה.
- במקביל מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את רצועות הבצל. מטגנים עד השחמה קלה, מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים יחד עד השחמה טובה וספיגת הנוזלים בפטריות.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומניחים להצטננות.
- גוזרים את הטורטיות לריבועים קטנים.
- מערבבים יחד עם תערובת תפוחי האדמה, הגבינות, הביצים והתבלינים.
- מחממים סיר נון סטיק (טפלון) קוטר 22 סנטימטר עם שמן, מוסיפים את תערובת הפשטידה ומבשלים 10-15 דקות מכל צד, בודקים עם סכין במרכז שיוצאת יבשה. ניתן גם לאפות בתנור 180 מעלות חום עליון תחתון למשך 40 דקות.
- הופכים לצלחת הגשה ומגישים לצד שמנת חמוצה. בתיאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן