-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 1459.0 קק״לפחמימות 9.5 גרם 284.0 גרםשומן 0.5 גרם 15.3 גרםנתרן 207.3 מ״ג 6218.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 4.0 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 506.4 מ״גסידן 3.2 מ״ג 96.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 14.1 מ״ג 422.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.6 קק״ל 1459.0 קק״לפחמימות 9.5 גרם 284.0 גרםשומן 0.5 גרם 15.3 גרםנתרן 207.3 מ״ג 6218.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 4.0 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 506.4 מ״גסידן 3.2 מ״ג 96.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 14.1 מ״ג 422.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
אין מנחם כמו נאגטס עוף ביתיים פריכים כאלה שאוכלים עם מטבלים שווים (קטשופ, ברביקיו ומיונז יפני בשבילי תודה), בדרך כלל למנה הזו יש לא מעט שלבים ואני, מה אני אגיד לכם? אני רוצה קליל זריז ועם כמה שיותר קיצורי דרך אם אפשר! ארגנתי לכם את המתכון המושלם אז קדימה להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאגטס עוף
-
1 ק"ג פרגיות טחונות
-
1 כף גדושה קורנפלור
-
1 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית מלח דק
ציפוי
טיגון
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הנאגטס לתערובת אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות (מומלץ לעבוד עם קערה עם מים בצד) יוצרים כדורים קטנים ולוחצים עליהם עם הבוהן לקבלת נאגטס מושלמים. מסדרים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
- מערבבים את תערובת הציפוי, חשוב מאוד להקפיד שהסודה תהיה קרה לקבלת מרקם קריספי מאוד. התערובת יוצאת לא סמיכה.
- מחממים שמן עמוק בסיר וכשהשמן חם טובלים כל נאגטס בתערובת הציפוי ומיד לתוכן השמן. מטגנים 5-6 דקות עד שהנאגטס זהובים ופריכים.
- מעבירים לרשת טיגון לשמירה על הקריספיות ומגישים מיד עם מטבלים שאוהבים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הנאגטס לתערובת אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות (מומלץ לעבוד עם קערה עם מים בצד) יוצרים כדורים קטנים ולוחצים עליהם עם הבוהן לקבלת נאגטס מושלמים. מסדרים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
- מערבבים את תערובת הציפוי, חשוב מאוד להקפיד שהסודה תהיה קרה לקבלת מרקם קריספי מאוד. התערובת יוצאת לא סמיכה.
- מחממים שמן עמוק בסיר וכשהשמן חם טובלים כל נאגטס בתערובת הציפוי ומיד לתוכן השמן. מטגנים 5-6 דקות עד שהנאגטס זהובים ופריכים.
- מעבירים לרשת טיגון לשמירה על הקריספיות ומגישים מיד עם מטבלים שאוהבים. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן