סנו רקע

נאגטס עוף קריספיים בטירוף

דנה רייכר עם הטיפ המושלם לקבלת נאגטס עוף הכי קריספיים שיש! מתכון פשוט וקל של נאגטס עוף שילדים פשוט לא מפסיקים לטרוף
דנה רייכר עם הטיפ המושלם לקבלת נאגטס עוף הכי קריספיים שיש! מתכון פשוט וקל של נאגטס עוף שילדים פשוט לא מפסיקים לטרוף
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.6 קק״ל 1459.0 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 284.0 גרם
    שומן 0.5 גרם 15.3 גרם
    נתרן 207.3 מ״ג 6218.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 96.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 14.1 מ״ג 422.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.6 קק״ל 1459.0 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 284.0 גרם
    שומן 0.5 גרם 15.3 גרם
    נתרן 207.3 מ״ג 6218.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 96.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 14.1 מ״ג 422.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

אין מנחם כמו נאגטס עוף ביתיים פריכים כאלה שאוכלים עם מטבלים שווים (קטשופ, ברביקיו ומיונז יפני בשבילי תודה), בדרך כלל למנה הזו יש לא מעט שלבים ואני, מה אני אגיד לכם? אני רוצה קליל זריז ועם כמה שיותר קיצורי דרך אם אפשר! ארגנתי לכם את המתכון המושלם אז קדימה להכין!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
דנה רייכר
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הנאגטס לתערובת אחידה.
  2. בעזרת ידיים רטובות (מומלץ לעבוד עם קערה עם מים בצד) יוצרים כדורים קטנים ולוחצים עליהם עם הבוהן לקבלת נאגטס מושלמים. מסדרים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  3. מערבבים את תערובת הציפוי, חשוב מאוד להקפיד שהסודה תהיה קרה לקבלת מרקם קריספי מאוד. התערובת יוצאת לא סמיכה.
  4. מחממים שמן עמוק בסיר וכשהשמן חם טובלים כל נאגטס בתערובת הציפוי ומיד לתוכן השמן. מטגנים 5-6 דקות עד שהנאגטס זהובים ופריכים.
  5. מעבירים לרשת טיגון לשמירה על הקריספיות ומגישים מיד עם מטבלים שאוהבים. בתיאבון!
נאגטס עוף קריספיים בטירוף
נאגטס עוף קריספיים בטירוף. צילום: דנה רייכר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות