-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.5 קק״ל 3830.1 קק״לפחמימות 26.9 גרם 538.6 גרםשומן 8.7 גרם 173.4 גרםנתרן 17.2 מ״ג 343.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 72.2 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 63.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 873.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 174.9 מ״ג 3497.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות192
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.5 קק״ל 3830.1 קק״לפחמימות 26.9 גרם 538.6 גרםשומן 8.7 גרם 173.4 גרםנתרן 17.2 מ״ג 343.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 35.9 גרםשומן רווי 3.6 גרם 72.2 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 63.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 873.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 174.9 מ״ג 3497.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.9 מ״גסגור
הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב”שוקולד לבן פרווה” (נקרא גם”צ’יפס לבן”).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
חרוסת
-
1קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
-
2 כפות דבש
-
3 כפות יין אדום מתוק
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1/4 כוס שבבי קוקוס
-
1/4 כוס שומשום
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחון
ציפוי שוקולד לבן
-
300 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
- מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
- ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
- מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.
- ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה - לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן