פוקאצ’ה ביתית עם בצל מקורמל ואנשובי
אהרוני מטיס אתכם לצרפת ומכין פיסלדייר, פוקאצ'ה ביתית עם בצל מוקרמל ואנשובי ממש כמו בשווקים בפרובנס. מכינים את בצק הפוקאצ'ה בקלות ובמהירות בעזרת מיקסר
אהרוני מטיס אתכם לצרפת ומכין פיסלדייר, פוקאצ'ה ביתית עם בצל מוקרמל ואנשובי ממש כמו בשווקים בפרובנס. מכינים את בצק הפוקאצ'ה בקלות ובמהירות בעזרת מיקסר
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.5 קק״ל 5288.9 קק״לפחמימות 148.8 גרם 892.6 גרםשומן 21.2 גרם 127.1 גרםנתרן 1699.6 מ״ג 10197.4 מ״גחלבון 25.7 גרם 154.2 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 199.6 מ״ג 1197.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 273.3 מ״ג 1639.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות882
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.5 קק״ל 5288.9 קק״לפחמימות 148.8 גרם 892.6 גרםשומן 21.2 גרם 127.1 גרםנתרן 1699.6 מ״ג 10197.4 מ״גחלבון 25.7 גרם 154.2 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרםשומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 199.6 מ״ג 1197.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 273.3 מ״ג 1639.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 882 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
תוספות
-
8 בצלים סגולים בינוניים
-
1/4 כוס שמן זית
-
8 עלי מרווה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות סוכר חום כהה
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
-
1 צנצנת אנשובי
-
100 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, סוכר, עשבי תיבול, שמן ומים ומעבדים לבצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- קולפים ופורסים דק את הבצל. חותכים את הארטישוקים לרבעים.מגררים בפומפייה את גבינת הפרמזן.
- מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
- מוסיפים עלי מרווה, מלח, פלפל שחור וסוכר וממשיכים לטגן עד שהבצל מתקרמל. מסירים מהאש ומצננים.
- בחזרה לבצק: מחממים תנור ל-250 מעלות.
- משטחים את הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
- מפזרים מעל בצורה אחידה את הבצל המקורמל, האנשובי, הארטישוקים וגבינת הפרמזן.
- אופים את הפוקאצ’ה כעשרים דקות, עד שהיא מזהיבה. מצננים מעט ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, סוכר, עשבי תיבול, שמן ומים ומעבדים לבצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- קולפים ופורסים דק את הבצל. חותכים את הארטישוקים לרבעים.מגררים בפומפייה את גבינת הפרמזן.
- מחממים מחבת על אש בינונית, משמנים קלות ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
- מוסיפים עלי מרווה, מלח, פלפל שחור וסוכר וממשיכים לטגן עד שהבצל מתקרמל. מסירים מהאש ומצננים.
- בחזרה לבצק: מחממים תנור ל-250 מעלות.
- משטחים את הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
- מפזרים מעל בצורה אחידה את הבצל המקורמל, האנשובי, הארטישוקים וגבינת הפרמזן.
- אופים את הפוקאצ’ה כעשרים דקות, עד שהיא מזהיבה. מצננים מעט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם אין קמח שמרים כמה שמרים יבשים צריך לשים?
היי אורית, לשים 18 גרם שמרים יבשים