שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי לצד ירוקים מוקפצים

אם כבר שבעתם משיפודי עוף ושיפודי אנטריקוט, זה הזמן להתחדש במתכון של אהרוני - שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי עם ירקות ירוקים מוקפצים ברוטב סויה
אם כבר שבעתם משיפודי עוף ושיפודי אנטריקוט, זה הזמן להתחדש במתכון של אהרוני - שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי עם ירקות ירוקים מוקפצים ברוטב סויה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.4 קק״ל 1204.5 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 74.6 גרם
    שומן 3.3 גרם 33.1 גרם
    נתרן 261.7 מ״ג 2616.8 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 124.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 334.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 154.9 מ״ג 1549.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.4 קק״ל 1204.5 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 74.6 גרם
    שומן 3.3 גרם 33.1 גרם
    נתרן 261.7 מ״ג 2616.8 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 124.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.4 מ״ג 334.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 154.9 מ״ג 1549.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות מוקפצים


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת המשרה: כותשים את שיני השום וקוצצים דק את הג’ינג’ר. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  2. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה גדולה
  3. מסירים את העור מהסלמון, חותכים את הפילה לקוביות בגודל 1 ס”מ ומשרים את הקוביות במשרה לפחות שעה.
  4. משפדים את קוביות הדג על שיפודי עץ.
  5. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים מעט שמן במחבת וצולים קלות את השיפודים מכל הצדדים.
  6. מכינים את הירקות: שוטפים את השעועית במי ברז.
  7. קוצצים דק את הבצל והשום, מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים קלות את שניהם.
  8. מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים כדקה.
  9. קוצצים גס את התרד ומוסיפים אותו למחבת.
  10. מוסיפים 2 כפות ממשרה הדגים, גרידת לימון ומיץ לימון, מקפיצים במשך דקה ומעבירים לכלי הגשה.
  11. מגישים את השיפודים לצד הירוקים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי לצד ירוקים מוקפצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    פנינה הוכהאוזר

    שלום, רציתי לדעת האם אפשר להשרות את הדג עם כל המשרה ביחד ואח”כ לאפות אותו בתנור כשהוא כבר על השיפוד ללא הירקות

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות בתנור, אך לשים לב שהשיפודים לא נשרפים.

    Avatar
    מור ג

    הי, אפשר להשתמש בטריאקי במקום הסויה המתוקה ואם כן להוסיף את הדבש?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את הסויה המתוקה ברוטב טריאקי ולוותר על הדבש.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות