אורז ירוק עם דג נסיכת הנילוס ברוטב לימון
המטבח הפרסי מעולם לא היה טעים יותר: אורז ירוק אחד אחד, עם המון עשבי תיבול, מוגש עם דג נסיכת הנילוס והכל בסיר אחד יחד עם האורז. איך זה אפשרי? בואו לגלות
המטבח הפרסי מעולם לא היה טעים יותר: אורז ירוק אחד אחד, עם המון עשבי תיבול, מוגש עם דג נסיכת הנילוס והכל בסיר אחד יחד עם האורז. איך זה אפשרי? בואו לגלות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.8 קק״ל 703.3 קק״לפחמימות 22.0 גרם 87.9 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 693.7 מ״ג 2774.8 מ״גחלבון 2.9 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.1 מ״ג 152.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 137.4 מ״ג 549.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות176
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.8 קק״ל 703.3 קק״לפחמימות 22.0 גרם 87.9 גרםשומן 5.4 גרם 21.6 גרםנתרן 693.7 מ״ג 2774.8 מ״גחלבון 2.9 גרם 11.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.1 מ״ג 152.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 137.4 מ״ג 549.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 176 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים פנימה אורז, מים, עשבי תיבול ומלח.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מדליקים למשך 2 דקות במצב HIGH. לוחצים על התחל. לאחר סיום הבישול ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום.
- פותחים, מניחים את הרשת במצב הגבוה שלה מעל האורז ועליה מניחים את פילה הדג. מומלץ להניח מתחת לדגים נייר אפייה כדי שלא ידבקו לרשת.
- מערבבים בקערה קטנה מיץ לימון, שמן זית, מלח ושום ומורחים על הדגים. זה בסדר אם קצת מטפטף למטה על האורז.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 2-3 דקות (תלוי אם הדגים מופשרים לגמרי). יש לוודא שהכפתור על מצב VENT. מומלץ לבדוק את הדגים אחרי 2 דקות.
- פותחים, מעטרים בעלי פטרוזיליה ומגישים.
- אם רוצים, ניתן לזלף מעל את רוטב הלימון שנותר בקערה.
אופן הכנה
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומוסיפים פנימה אורז, מים, עשבי תיבול ומלח.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מדליקים למשך 2 דקות במצב HIGH. לוחצים על התחל. לאחר סיום הבישול ממתינים 5 דקות במצב שמירת חום.
- פותחים, מניחים את הרשת במצב הגבוה שלה מעל האורז ועליה מניחים את פילה הדג. מומלץ להניח מתחת לדגים נייר אפייה כדי שלא ידבקו לרשת.
- מערבבים בקערה קטנה מיץ לימון, שמן זית, מלח ושום ומורחים על הדגים. זה בסדר אם קצת מטפטף למטה על האורז.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 2-3 דקות (תלוי אם הדגים מופשרים לגמרי). יש לוודא שהכפתור על מצב VENT. מומלץ לבדוק את הדגים אחרי 2 דקות.
- פותחים, מעטרים בעלי פטרוזיליה ומגישים.
- אם רוצים, ניתן לזלף מעל את רוטב הלימון שנותר בקערה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן