-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 995.7 קק״ל 3982.7 קק״לפחמימות 91.4 גרם 365.7 גרםשומן 44.6 גרם 178.3 גרםנתרן 2044.3 מ״ג 8177.3 מ״גחלבון 50.9 גרם 203.5 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.5 גרםשומן רווי 8.1 גרם 32.5 גרםכולסטרול 80.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 34.8 מ״ג 139.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 850.0 מ״ג 3400.2 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 32.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות996
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 995.7 קק״ל 3982.7 קק״לפחמימות 91.4 גרם 365.7 גרםשומן 44.6 גרם 178.3 גרםנתרן 2044.3 מ״ג 8177.3 מ״גחלבון 50.9 גרם 203.5 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.5 גרםשומן רווי 8.1 גרם 32.5 גרםכולסטרול 80.0 מ״ג 320.0 מ״גסידן 34.8 מ״ג 139.3 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 850.0 מ״ג 3400.2 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 32.4 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 996 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים גדולים
-
800 גרם בשר שרירחתוך לקוביות גדולות
-
1 כוס שעועית אדומהאו שעועית לבנה
-
1/2 כוס גריסי פנינה
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות דבשאו סילאן
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
עד כיסוי
אופן הכנה
1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 20 דקות.
2. בינתיים, עד שהסיר מתחמם, קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות, קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לחצי.
3. מוסיפים את הבצל והשמן לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
4. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
5. מוסיפים את שאר המצרכים, כולל מים עד כיסוי, מערבבים מעט, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
6. מפעילים למשך 20 דקות ולוחצים על התחל.
7. כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום, בוחרים בתכנית בישול איטי בעצמה גבוהה למשך 4-5 שעות ולוחצים על התחל.
8. אוהבים שהחלק העליון שחום? הפעילו על תכנית גריל למשך 10 דקות.
רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן
אופן הכנה
1. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 20 דקות.
2. בינתיים, עד שהסיר מתחמם, קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות, קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לחצי.
3. מוסיפים את הבצל והשמן לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
4. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
5. מוסיפים את שאר המצרכים, כולל מים עד כיסוי, מערבבים מעט, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
6. מפעילים למשך 20 דקות ולוחצים על התחל.
7. כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום, בוחרים בתכנית בישול איטי בעצמה גבוהה למשך 4-5 שעות ולוחצים על התחל.
8. אוהבים שהחלק העליון שחום? הפעילו על תכנית גריל למשך 10 דקות.
רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן
הערות
- אם אוהבים שהחלק העליון שחום: סוגרים עם מכסה ההשחמה ומפעילים על מצב גריל למשך 10 דקות
הערות
- אם אוהבים שהחלק העליון שחום: סוגרים עם מכסה ההשחמה ומפעילים על מצב גריל למשך 10 דקות
תגובות (17)
ומה לגבי ביצים?
פשוט מוסיפים עם המרכיבים בסעיף 5 באופן ההכנה 🙂
ומה עושה מי שאין לו מכשיר כזה ועדיין מבשל הסירים רגילים?
היי תמר, אז הוא שם את החמין על הפלטה למשך הלילה 🙂