פסטה אגוזי מלך וקולרבי
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים פסטה מיוחדת ולא שגרתית - פסטה אגוזי מלך וקולרבי עם עקצוץ פיקנטי של פלפל חריף. מנה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים פסטה מיוחדת ולא שגרתית - פסטה אגוזי מלך וקולרבי עם עקצוץ פיקנטי של פלפל חריף. מנה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד
- הילה אלפרט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.0 קק״ל 1507.8 קק״לפחמימות 57.1 גרם 228.3 גרםשומן 12.6 גרם 50.3 גרםנתרן 491.2 מ״ג 1964.7 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 109.7 מ״ג 438.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 78.3 מ״ג 313.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות377
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.0 קק״ל 1507.8 קק״לפחמימות 57.1 גרם 228.3 גרםשומן 12.6 גרם 50.3 גרםנתרן 491.2 מ״ג 1964.7 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 109.7 מ״ג 438.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 78.3 מ״ג 313.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 377 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ראשי קולורבימגוררים במנדולינה
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
70 גרם צימוקים כהיםשהושרו בברנדי חצי שעה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
500 גרם פסטה ספגטישבורה לחצי
-
50 גרם אגוזי מלךקצוצים דק
-
20 גרם צנוברים
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה שמן זית שמן ומטגנים בו על אש בינונית את הקולרבי עם הפלפל הירוק, משך כעשרים דקות או עד שיזהיבו יפה.
- בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כרבע כוס ממי הבישול.
- מוסיפים למחבת את השום ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
- סוחטים את הצימוקים, מוסיפים פנימה וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את הספגטי והמים ומערבבים היטב. מוסיפי לטגן כדקה נוספת מפזרים מעל את הגבינה, את אגוזי המלך והצנוברים.
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה שמן זית שמן ומטגנים בו על אש בינונית את הקולרבי עם הפלפל הירוק, משך כעשרים דקות או עד שיזהיבו יפה.
- בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים כרבע כוס ממי הבישול.
- מוסיפים למחבת את השום ומוסיפים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
- סוחטים את הצימוקים, מוסיפים פנימה וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את הספגטי והמים ומערבבים היטב. מוסיפי לטגן כדקה נוספת מפזרים מעל את הגבינה, את אגוזי המלך והצנוברים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן