מרק גספאצ’ו מרענן עם טוויסט אסיאתי
מרק גספאצ'ו הוא מרק עגבניות ספרדי קר ומרענן. שי לי ליפא נותנת לו מוסיפה לו טעמים מהמזרח והתוצאה טעימה בטירוף! מתכון מהיר וקל להכנה
מרק גספאצ'ו הוא מרק עגבניות ספרדי קר ומרענן. שי לי ליפא נותנת לו מוסיפה לו טעמים מהמזרח והתוצאה טעימה בטירוף! מתכון מהיר וקל להכנה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.5 קק״ל 1016.9 קק״לפחמימות 10.7 גרם 63.9 גרםשומן 12.4 גרם 74.6 גרםנתרן 780.7 מ״ג 4684.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 134.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 383.4 מ״ג 2300.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות170
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.5 קק״ל 1016.9 קק״לפחמימות 10.7 גרם 63.9 גרםשומן 12.4 גרם 74.6 גרםנתרן 780.7 מ״ג 4684.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 134.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 383.4 מ״ג 2300.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות מיץ עגבניות
-
5 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
-
2 מלפפונים בינוניים
-
1 פלפל אדום גדול
-
1 בצל סגול בינוני
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 שורש ג’ינג’ר קטן
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים קטנים
-
1/3 כוס שמן זית
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות חומץ אורז
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 כפות מירין
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 צרור כוסברה
אופן הכנה
- חותכים לקוביות את המלפפונים והפלפל האדום.
- קוצצים את הבצל, הג’ינג’ר והצ’ילי האדום.
- טוחנים את החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק.
- יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.
- מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים לקערות או כוסות. בעזרת כפית מגלענים את המלפפונים, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים לקוביות את המלפפונים והפלפל האדום.
- קוצצים את הבצל, הג’ינג’ר והצ’ילי האדום.
- טוחנים את החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק.
- יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.
- מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים לקערות או כוסות. בעזרת כפית מגלענים את המלפפונים, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן