באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פסטייה עוף ופירות יבשים

פסטייה עוף ופירות יבשים: מנה חגיגית מהמטבח המרוקאי בהכנה קלה וזריזה במכשיר אחד ובפחות משעה. שכבות של עלי פילו פריכים עם מלית מתקתקה של עוף ושפע אגוזים
פסטייה עוף ופירות יבשים: מנה חגיגית מהמטבח המרוקאי בהכנה קלה וזריזה במכשיר אחד ובפחות משעה. שכבות של עלי פילו פריכים עם מלית מתקתקה של עוף ושפע אגוזים
  • Ninja
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.9 קק״ל 4259.5 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 421.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 239.2 גרם
    נתרן 806.0 מ״ג 4835.7 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 112.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.4 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 626.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 721.0 מ״ג 4325.8 מ״ג
    אבץ 98.5 מ״ג 591.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.9 קק״ל 4259.5 קק״ל
    פחמימות 70.3 גרם 421.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 239.2 גרם
    נתרן 806.0 מ״ג 4835.7 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 112.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.4 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    סידן 104.3 מ״ג 626.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 721.0 מ״ג 4325.8 מ״ג
    אבץ 98.5 מ״ג 591.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
Ninja
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

תערובת שקדים

בצק


אופן הכנה

  1. מרתיחים עוף שלם 12 דקות בפונקציית סיר לחץ על מצב HIGH, מוציאים, מסננים ומפרקים את העוף לרצועות.
  2. מטגנים בצל ב-210 מעלות בפונקציה טיגון באוויר חם לחמש דקות.
  3. מוסיפים את העוף המפורק, שקדים, משמשים, אגוזי מלך, סילאן, חמוציות, שזיפים, כורכום, קינמון, מרק עוף ומלח.
  4. מפעילים שוב את פונקציית טיגון באוויר חם לכ-7 דקות.
  5. בסלסלה מניחים עלה פילו, מברישים בשמן/ ספרי שמן ומפזרים מעט מתערובת השקדים, חוזרים על הפעולה חמש פעמים, מניחים את המילוי, סוגרים, מברישים שוב בשמן ומפזרים פרוסות שקדים.
  6. אופים בסיר בפונקציית אפייה/צליה על 210 מעלות כ-15 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטייה עוף ופירות יבשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות