סלט קיסר אמיתי עם קרוטונים ביתיים

שי-לי ליפא עם קלאסיקה מנצחת! סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדו! הסוד של שי-לי להכנת רוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
שי-לי ליפא עם קלאסיקה מנצחת! סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדו! הסוד של שי-לי להכנת רוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן 28.8 גרם 172.7 גרם
    נתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״ג
    סידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן 28.8 גרם 172.7 גרם
    נתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״ג
    סידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטונים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
    מכינים את הקרוטונים: פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מערבבים פרוסות בגט ושמן זית בקערה. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
  3. אופים 10-8 דקות עד הזהבה. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
  4. מכינים את הרוטב: מערבלים חלמון, שום, אנשובי, מיץ לימון, חומץ, חרדל ומלח במעבד מזון למרקם חלק.
  5. מוסיפים את שני סוגי השמנים בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
  6. מרכיבים את הסלט: מניחים עלי חסה בקערה, יוצקים רוטב ומערבבים.
  7. מפזרים קרוטונים ומגלפים מעל גבינת פרמזן (עם קולפן ירקות) ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קיסר אמיתי עם קרוטונים ביתיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות