עוגה בחושה ללא גלוטן: רק ב-15 דקות עבודה!

עוגה ללא גלוטן בטעמי שוקולד ווניל. היא מפנקת וחלומית כל כך שכל מי שאוכל ממנה מתאהב, והבונוס? היא עוד יותר טובה ביום למחרת!
עוגה ללא גלוטן בטעמי שוקולד ווניל. היא מפנקת וחלומית כל כך שכל מי שאוכל ממנה מתאהב, והבונוס? היא עוד יותר טובה ביום למחרת!
  • אסי רוז
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-31 דק׳
  • קלוריות
    2649
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2648.5 קק״ל 2648.5 קק״ל
    פחמימות 201.7 גרם 201.7 גרם
    שומן 191.8 גרם 191.8 גרם
    נתרן 1153.7 מ״ג 1153.7 מ״ג
    חלבון 54.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 55.2 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 412.1 מ״ג 412.1 מ״ג
    ברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 1456.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-31 דק׳
  • קלוריות
    2649
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2648.5 קק״ל 2648.5 קק״ל
    פחמימות 201.7 גרם 201.7 גרם
    שומן 191.8 גרם 191.8 גרם
    נתרן 1153.7 מ״ג 1153.7 מ״ג
    חלבון 54.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 55.2 גרם 55.2 גרם
    כולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 412.1 מ״ג 412.1 מ״ג
    ברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 1456.0 מ״ג 1456.0 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור

העוגה הזו היא עוגה ללא גלוטן, בחושה ונהדרת כל כך ואי אפשר להפסיק ליישר ממנה עוד ועוד חתיכות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
27 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה מערבבים ביצים, שמן זית, סוכר, תמצית וניל, חלב קוקוס ורסק תפוחים.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את קמח אורז, קמח שקדים ואבקת אפייה. 
  4. מערבבים את הרטובים עם היבשים לבלילה אחידה. מוציאים בעזרת כף כ-10 כפות בלילה לקערה קטנה.
  5. מוסיפים לקערה עם כמות הבלילה הגדולה קקאו (מומלץ דרך מסננת) ומערבבים היטב.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית האפיה, בעזרת כף יוצקים למרכז התערובת את הבלילה ה”לבנה”. חוזרים על הפעולה לאורך כל העוגה
  7. בעזרת קיסם שיניים מערבבים את התערובת בעדינות, ויוצרים תנועה ספיראלית בתוך העוגה.
  8. אופים 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש מהעוגה.

    עוגה ללא גלוטן
    רק לערבב ולאפות. עוגה ללא גלוטן

הערות

  • ניתן להכין את העוגה בצורה הפוכה: החלק הקטן של העוגה יהיה "השוקולדי" ולהוסיף לתערובת הקטנה כף וחצי קקאו
  • ניתן להכין את העוגה ללא התפוח שימו לב היא תצא פחות לחה
  • ניתן להחליף את קמח האורז בקמח שקדים או קמח תירס טחון דק
  • ניתן להשתמש בכל סוג חלב שרוצים, אני ממליצה על חלב קוקוס
  • העוגה טעימה יותר יום אחרי האפייה
  • ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה ל-4 ימים
  • איך מכינים רסק תפוחים בבית : מגרדים תפוח קלוף על החלק הדק של הפומפייה ויש לנו רסק תפוחים ביתי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה בחושה ללא גלוטן: רק ב-15 דקות עבודה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    Valerie Dahan-Menasof

    שאת אומרת חלב קוקוס בקופסת שימורים זאת שמשתמשים בבישול? או חלב קוקוס שקונים לשתייה? תודה. מעריצה מפלורידה הרחוקה ❤️

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ולרי, שמחים שאת איתנו 🙂 חלב קוקוס שמגיע בקופסת שימורים או אריזה.

    Avatar
    קטי טייב

    עוגה מעולה! קלה להכנה וטעימה מאוד. גם אוכלי הגלוטן נהנו ממנה וביקשו עוד חתיכה. תודה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות