קציצות צמחוניות עם אדממה וחומוס שקרניבורים יטרפו
התחליף האולטמטיבי לקציצות עוף: קציצות צמחוניות שעושים עם אדממה, חומוס, בצל ירוק ותבלינים. כל כך טעימות שהן יחטפו במהירות שיא
התחליף האולטמטיבי לקציצות עוף: קציצות צמחוניות שעושים עם אדממה, חומוס, בצל ירוק ותבלינים. כל כך טעימות שהן יחטפו במהירות שיא
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.7 קק״ל 1904.0 קק״לפחמימות 15.4 גרם 184.3 גרםשומן 8.2 גרם 98.4 גרםנתרן 215.6 מ״ג 2587.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.2 גרםשומן רווי 0.9 גרם 10.6 גרםכולסטרול 42.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 44.4 מ״ג 533.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 277.7 מ״ג 3332.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות159
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.7 קק״ל 1904.0 קק״לפחמימות 15.4 גרם 184.3 גרםשומן 8.2 גרם 98.4 גרםנתרן 215.6 מ״ג 2587.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 51.2 גרםשומן רווי 0.9 גרם 10.6 גרםכולסטרול 42.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 44.4 מ״ג 533.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 277.7 מ״ג 3332.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 159 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות פולי סויה (אדממה)קלופים וחלוטים
-
1 1/2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
2 שיני שום
-
2 ביצים M
-
1/3 כוס פירורי לחם
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 צרור כוסברה
-
1/4 כפית כמון טחון
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
טיגון
-
1/4 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מרסקים סויה, חומוס, בצל ירוק קצוץ ושום במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה גס.
- מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים, פירורי לחם, סויה, כוסברה קצוצה, כמון, מעט מלח ופלפל ומערבבים.
- מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך. יוצרים מהתערובת 12 קציצות פחוסות.
- מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס”מ ומטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים.
אופן הכנה
- מרסקים סויה, חומוס, בצל ירוק קצוץ ושום במעבד מזון עד לקבלת תערובת קצוצה גס.
- מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים, פירורי לחם, סויה, כוסברה קצוצה, כמון, מעט מלח ופלפל ומערבבים.
- מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך. יוצרים מהתערובת 12 קציצות פחוסות.
- מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס”מ ומטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואלה נראה פצצה