מתכון מנצח: קלצונה מוצרלה ופטריות של אינס ינאי

אינס ינאי מכינה קלצונה מוצרלה ופטריות כמו של הננות האיטלקיות: בצק שמרים רך ונעים, ממולא בגבינת מוצרלה, פטריות ועגבניות מיובשות מטוגנות
אינס ינאי מכינה קלצונה מוצרלה ופטריות כמו של הננות האיטלקיות: בצק שמרים רך ונעים, ממולא בגבינת מוצרלה, פטריות ועגבניות מיובשות מטוגנות
  • אינס ינאי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.0 קק״ל 6690.6 קק״ל
    פחמימות 59.9 גרם 898.8 גרם
    שומן 16.7 גרם 250.1 גרם
    נתרן 1629.2 מ״ג 24437.9 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 217.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 81.8 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 131.2 מ״ג 1968.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 301.6 מ״ג 4524.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.0 קק״ל 6690.6 קק״ל
    פחמימות 59.9 גרם 898.8 גרם
    שומן 16.7 גרם 250.1 גרם
    נתרן 1629.2 מ״ג 24437.9 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 217.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 81.8 גרם
    כולסטרול 11.8 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 131.2 מ״ג 1968.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 301.6 מ״ג 4524.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
אינס ינאי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

להברשה


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר, יוצרים גומה בעזרת כף ומוסיפים לגומה שמן זית, מים ומלח, לשים כ- 6 דקות לבצק גמיש. 
  2. מתפיחים את הבצק בקערה כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. במחבת מחממים שמן זית ובצלים, מטגנים כ- 3 דקות ומוסיפים פטריות, עגבניות מיובשות, בזיליקום מלח ופלפל, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
  4. מוסיפים את הגבינה לתערובת המצוננת ומערבבים.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים מעט.
  7. מחלקים את הבצק לחתיכות בגודל של תפוז.
  8. מכדררים כל חתיכה לכדור ומרדדים כל כדור לעלה.
  9. מניחים 2 כפות מהמלית על חצי מהעלה וסוגרים עם חצי העלה השני.
  10. צובטים ומהדקים את הבצק לאורך כל חצי העיגול, אפשר בעזרת מזלג, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  11. מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח גס.
  12. אופים כ-20 דקות או עד שהבצק משחים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון מנצח: קלצונה מוצרלה ופטריות של אינס ינאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    שרון

    אחרי פינוק כזה צריך אימון ארוך , טעים במיוחד

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות