אגסים מושרים בוודקה ווניל
לזה האורחים שלכם לא מצפים: אגסים מושרים בוודקה ומקלות וניל, שנשמרים לאורך זמן ואפשר לשלוף אותם לאורחים בכל ערב. קינוח טעים ומיוחד במינו.
לזה האורחים שלכם לא מצפים: אגסים מושרים בוודקה ומקלות וניל, שנשמרים לאורך זמן ואפשר לשלוף אותם לאורחים בכל ערב. קינוח טעים ומיוחד במינו.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.6 קק״ל 716.0 קק״לפחמימות 18.8 גרם 187.6 גרםשומן 0.1 גרם 1.4 גרםנתרן 1.2 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 4.6 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 39.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 162.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 142.8 מ״ג 1428.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 ימים
-
קלוריות72
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.6 קק״ל 716.0 קק״לפחמימות 18.8 גרם 187.6 גרםשומן 0.1 גרם 1.4 גרםנתרן 1.2 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 4.6 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 39.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 162.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 142.8 מ״ג 1428.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 ימים | קלוריות 72 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 אגסים בינוניים
-
1בקבוק או 750 מ"ל יין לבן חצי יבש
-
3כוסות או 720 מ"ל מים
-
1 כוס ממתיק נוזלי
-
1בקבוק או 1 ליטר וודקה
-
2 מקלות וניל בינוניים
אופן הכנה
- מבשלים את האגסים: מחממים בסיר יין לבן, מים וממתיק ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים אגסים, מקפידים שיהיו מכוסים בנוזל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20-15 דקות, עד שהאגסים רכים אך עדיין מוצקים.
- מכינים את האגסים בוודקה: מסננים את האגסים היטב ומעבירים לצנצנת.
- מוסיפים מקלות ווניל, יוצקים את הוודקה וסוגרים. האגסים יהיו מוכנים לאחר 3 ימים ויישמרו כחודש.
אופן הכנה
- מבשלים את האגסים: מחממים בסיר יין לבן, מים וממתיק ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים אגסים, מקפידים שיהיו מכוסים בנוזל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20-15 דקות, עד שהאגסים רכים אך עדיין מוצקים.
- מכינים את האגסים בוודקה: מסננים את האגסים היטב ומעבירים לצנצנת.
- מוסיפים מקלות ווניל, יוצקים את הוודקה וסוגרים. האגסים יהיו מוכנים לאחר 3 ימים ויישמרו כחודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן