רחלי קרוט מטרפת לכם את חג החנוכה עם עוגת סופגניות בטעמים שונים

מחפשים משהו שונה ומקורי לחנוכה? רחלי קרוט עם ההברקה של החג - עוגת סופגניות בטעמים שונים. אופים סופגניות שמרים בתבנית וממלאים בכל מעדן פרי שאוהבים
מחפשים משהו שונה ומקורי לחנוכה? רחלי קרוט עם ההברקה של החג - עוגת סופגניות בטעמים שונים. אופים סופגניות שמרים בתבנית וממלאים בכל מעדן פרי שאוהבים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4586
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4585.6 קק״ל 4585.6 קק״ל
    פחמימות 694.0 גרם 694.0 גרם
    שומן 147.3 גרם 147.3 גרם
    נתרן 656.4 מ״ג 656.4 מ״ג
    חלבון 84.8 גרם 84.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 26.8 גרם 26.8 גרם
    כולסטרול 972.2 מ״ג 972.2 מ״ג
    סידן 190.0 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 802.3 מ״ג 802.3 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4586
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4585.6 קק״ל 4585.6 קק״ל
    פחמימות 694.0 גרם 694.0 גרם
    שומן 147.3 גרם 147.3 גרם
    נתרן 656.4 מ״ג 656.4 מ״ג
    חלבון 84.8 גרם 84.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 26.8 גרם 26.8 גרם
    כולסטרול 972.2 מ״ג 972.2 מ״ג
    סידן 190.0 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 802.3 מ״ג 802.3 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
רחלי קרוט
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי

מילוי ועיטור


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים של הבצק, פרט לחמאה, לפי סדר הופעתם ברשימה. לשים על מהירות איטית במשך 3 דקות עד שנוצר בצק.
  2. מוסיפים את החמאה, כל פעם קצת, וממשיכים ללוש עוד 8 דקות.
  3. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך שעה (אם מאוד קר אפשר גם שעה וחצי). או מעבירים למקרר להתפחה של לילה.
  4. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומכדררים לצורה עגולה ויפה. טובלים בחמאה המומסת ומעבירים לצלחת עם הסוכר הלבן, אפשר לערבב את הסוכר עם קינמון ואפשר בלי.
  5. מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית קוגלהוף, ומקפידים להשאיר רווחים בין הכדורים כי הם תופחים מאוד. וזה בסדר גמור אם הבצק לא מגיע עד לחלק העליון של התבנית, הוא יתפח בהמשך.
  6. מכסים במגבת ומאפשרים לבצק לתפוח במשך 30 דקות, בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. אופים במשך 30-40 דקות. צריכה להתקבל עוגה זהובה מאוד. מצננים ואז מאבקים באבקת סוכר.
  8. ממלאים שקי זילוף עם צנתר חלק במעדני הפרי, נועצים בסופגניות מכל כיוון וממלאים.
  9. מניחים את עוגת הסופגניות בכלי הגשה יפה שיחגוג את היופי שלה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רחלי קרוט מטרפת לכם את חג החנוכה עם עוגת סופגניות בטעמים שונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יערה חיים

    ילך טוב עם נטורינה? במקום החמאה ? ולא הבנתי זה יוצא טעם של סופגניה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין עם נטורינה. כן, המתכון הוא לסופגניות. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות