תראו, אנחנו באמת מתנצלים וגם ממש לא. כי תכלס אין על אוכל מטוגן.
עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם, מה לא טגנו מספיק? לא אכלנו מספיק לביבות וסופגניות? לא רוקנו את אגף השמן בסופר.
ואנחנו עונים לכם. כן.
אבל אנחנו בוחרים לחבק את חג החנוכה בשתי ידיים ובמקום ללכת נגדו לזרום איתו- כמו שמן בסיר.
כי יש סיבה למסיבת טוגנים והיא חג החנוכה.
אספנו עבורכם מתכונים מטוגנים מכל העולם - כאלו שיעשו תפריט מטוגן ומגוון!
טוניס - מלך המטוגנים, הסנדוויץ’ האגדי שגורם לך להצטער שלא נולדת טוניסאי - הפריקסה!
קרין גורן מלמדת אתכם להכין כריך פריקסה טוניסאי ביתי בקלי קלות
קרין גורן מלמדת אתכם איך להכין כריך פריקסה מטוגן, משביע ומעורר תיאבון, לארוחה מושחתת וטעימה במיוחד שאפשר להכין גם בבית
הצג כתבה
איטליה - ארנצ’יני - כדורי אורז מטוגנים וקריספים עם גבינה שנמתחת בכל ביס
ארנצ’יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות
אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא ארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה
הצג כתבה
אמריקה - טבעות בצל - כל כך טעימות שזה להציע איתן נישואים
טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
התוספת המושלמת לכל ארוחה: טבעות בצל מטוגנות ופריכות בטירוף עם תיבול עדין שהופך אותן לאפילו יותר ממכרות. לא תאמינו כמה קל להכין אותן
הצג כתבה
בוכרה היפה - מי אמר שסופגניה היא רק עם ריבה? סופגניות בילישי של רון יוחננוב, סופגניות בוכריות מטורפות במלית בשר
קבלו את הבולשוי של הסופגניות: בילישי, סופגניות בוכריות מטורפות במלית בשר
רון יוחננוב מלמד אותנו איך עושים את זה בבוכרית ומכין בילישי: סופגניות בוכריות במלית בשר. בצק שמרים רך ואוורירי כענן עם מלית בשר עסיסית
הצג כתבה
גיאורגיה - הצ’בורקי, הכיסון המטוגן שיהפוך להיות החבר הכי טוב שלכם
צ׳יבורקי – כיסון גאורגי במילוי בשר של ג’אנה חן
ג׳אנה חן מכינה מנה קלאסית מהמטבח הגיאורגי: צ׳יבורקי במילוי בשר. כיסוני בצק מטוגנים במלית עסיסית של בשר אנטריקוט שאוכלים עם הידיים
הצג כתבה
ספרד - צ’ורוס מטורפים שהם הדבר הממכר ביותר ביקום כולו. לעצום עיניים ולהרגיש בברצלונה
מה מכינים לכבוד הנר הראשון של חנוכה? צ’ורוס עם סוכר וקינמון
קפיצה קטנה לספרד: שרית נובק מכינה צ׳ורוס עם סוכר וקינמון. בלילה מתוקה של בצק רבוך מטוגנת בשמן עמוק. לשחיתות מקסימלית טובלים בשוקולד מומס ומגישים
הצג כתבה
סין - אין אחד שלא מכיר את האגרול, צמחוני או בשרי זה מטוגן וכל כך טעים!
אגרול בקר וירקות
בת-חן דיאמנט מלמדת להכין אגרול בקר וירקות כמו במסעדות. עם מלית עשירה של בשר טחון, ירקות ואטריות שעועית. מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק הישר מהמחבת
הצג כתבה
אנגליה - פיש אנד צ’יפס, שמישהו יגיד שהוא לא אוהב את הדבר הטעים והמטוגן הזה. הכי מלכת אנגליה שלנו!
כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית
כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
הצג כתבה
צרפת - בצרפת קוראים לזה רק טוסט? מתכון לפרנץ’ טוסט שתמיד בא בטוב. בבוקר, בצהריים, בערב. תביאוווו!
פרנץ’ טוסט מושלם שמכינים מהחלה של שבת
ארוחת בוקר מושחתת ומפנקת לשבת בבוקר - פרנץ' טוסט מפרוסות של חלה, טבולים בביצים שמנת וחלב, מטוגנים ומוגשים עם סירופ מייפל משגע מעל
הצג כתבה
אל אל ישראל - לא יודעים אם אפשר לזקוף את המתכון הזה לזכותנו… אבל זרמו! רק חוצפה ישראלית יכולה להכניס לשניצל את הפירה. אז, שניצל במילוי פירה חלומי של דניאל עמית
השניצל המטורף והמושחת במילוי פירה של דניאל עמית! הכל כבר בפנים!
שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
הצג כתבה
ארגנטינה - אמפנדס מושלמים שהם מבחינתנו המסי של עולם המטוגנים
זכרונות אהבה מאבא – אמפנדס בשר מטוגנות בסגנון מנדוסה
הסיפור המלא מאחורי המתכון לאמפנדס הבשר המטוגנות והארגנטינאיות של אמא שלי, הופך אותן להרבה יותר טעימות ממה שהן היו עד עכשיו
הצג כתבה
תגובות (0)