הסלט הירוק שלכם: סלט חסה עם ויניגרט חרדל ללא סוכר
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.3 קק״ל 641.1 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 13.3 גרם 53.3 גרםנתרן 82.0 מ״ג 328.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 101.7 מ״ג 406.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 536.1 מ״ג 2144.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.3 קק״ל 641.1 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 13.3 גרם 53.3 גרםנתרן 82.0 מ״ג 328.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״גסידן 101.7 מ״ג 406.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 536.1 מ״ג 2144.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״גסגור
סלט חסה הוא אחד הסלטים הפשוטים להכנה והוא תמיד קולע לטעם של כולם. את המתכון הזה של סלט חסה אפשר להכין ב-5 דקות ובשלושה צעדים בלבד. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לערבב את מרכיבי הויניגרט, לקצוץ חסה וזהו!
מכאן נותר לכם להשתמש בדמיון שלכם. תוכלו כל מה שתרצו לסלט – אגוזים, קרוטונים, פירות מרעננים ואפילו גבינה כחולה. או שאתם יכולים לשמור על הדברים פשוטים ולהשאיר את סלט החסה הזה כמו שהוא, עם הרוטב המנצח שמצורף כאן במתכון.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ראש חסה ערביתשטופה ויבשה
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפות מיונז
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפיות ממתיק טרוביה
-
1/4 כוס מיץ לימון
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את החסה לחתיכות גדולות ומעבירים לקערת הגשה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה חרדל, שום, מיונז, שמן זית, סטיביה ומיץ לימון לרוטב אחיד.
- מרכיבים את הסלט: מוזגים את הרוטב על החסה ומערבבים היטב. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הסלט: חותכים את החסה לחתיכות גדולות ומעבירים לקערת הגשה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה חרדל, שום, מיונז, שמן זית, סטיביה ומיץ לימון לרוטב אחיד.
- מרכיבים את הסלט: מוזגים את הרוטב על החסה ומערבבים היטב. מגישים מיד.
הכנתם את המתכון?
תגובות (9)
אם אני רוצה להכין את הרוטב מראש, כמה ימים לדעתך הוא יכול להחזיק במקרר אם בכלל?
יומיים שלושה, אין בעיה