נשארה לכם פסטה מאתמול? 10 דקות ויש לכם ברוקו-פסטה מוקרמת בתנור

מה עושים עם פסטה שנשארה במקרר? ברוקו-פסטה! מאפה ברוקולי ופסטה עשיר בגבינות ובטעמים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול וכל זה מוכן בחצי שעה גג
מה עושים עם פסטה שנשארה במקרר? ברוקו-פסטה! מאפה ברוקולי ופסטה עשיר בגבינות ובטעמים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול וכל זה מוכן בחצי שעה גג
  • יעל טל
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    193
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 192.5 קק״ל 192.5 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 3.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 13.3 גרם
    נתרן 1885.2 מ״ג 1885.2 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 60.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 151.2 מ״ג 151.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    193
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 192.5 קק״ל 192.5 קק״ל
    פחמימות 3.1 גרם 3.1 גרם
    שומן 13.3 גרם 13.3 גרם
    נתרן 1885.2 מ״ג 1885.2 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 15.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 60.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 151.2 מ״ג 151.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

נשארה לכם פסטה במקרר? אל תזרקו!

הנה פתרון מושלם לארוחת ערב ב-10 דקות שכוללת מאפה פסטה וברוקולי עשיר וטעים שהילדים יטרפו והאורחים יתעלפו. כאשר המאפה משתזף בתנור תוכלו לקפל כביסה, להעביר ניגוב במטבח או אפילו להכין סלט קטן שילווה את המאפה הטעים.

אתם קולטים? בלי מאמץ ובלי הרבה עבודה, יש לכם ארוחה שלמה בתבנית שלא יהיה קשה לשטוף אחרי שתסיימו לאכול כי לא יישאר בה כלום!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
יעל טל
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מפרידים את פרחי הברוקולי לפרחים בגודל קטן-בינוני.
  3. מרתיחים סיר בינוני עם מים מומלחים וכשהמים רותחים מכניסים פנימה את הברוקולי ל-3 דקות בלבד. מסננים מהמים (אפשר גם לאדות בסיר אידוי או על גבי מסננת המונחת על סיר עם מים רותחים).
  4. מעבירים לקערה את הפסטה, הברוקולי, הקוטג’, היוגורט, הביצים, רוטב העגבניות (אם יש), 2-3 כפות מהגבינה המגוררת, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לתבנית ומפזרים את שאר הגבינה הצהובה מעל.
  6. מכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שהמאפה נראה יציב, מבעבע מלמעלה ומקבל צבע זהוב ויפה).

הערות

  • ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק שאוהבים - כרובית, גזר, כרוב ניצנים או פלפלים
  • ניתן להחליף את הפסטה בפסטה מקמח מלא. גם בריא וגם טעים!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשארה לכם פסטה מאתמול? 10 דקות ויש לכם ברוקו-פסטה מוקרמת בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    נחמה מורגנשטרן

    האם הולך טוב גם עם ברוקולי קפוא

      Avatar
      מערכת Foody

      הולך בהחלט!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות