סושי בוריטו בתוך דפי סויה צבעוניים
גם בוריטו וגם סושי?? אז זהו, שכן וזה שילוב מנצח. בוריטו מרענן עטוף בדפי סויה צבעוניים וממולא בסלמון, אבוקדו ושאר דברים טובים בטעמים מתקתקים וחריפות מעודנת
גם בוריטו וגם סושי?? אז זהו, שכן וזה שילוב מנצח. בוריטו מרענן עטוף בדפי סויה צבעוניים וממולא בסלמון, אבוקדו ושאר דברים טובים בטעמים מתקתקים וחריפות מעודנת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 439.9 קק״ל 1319.6 קק״לפחמימות 66.8 גרם 200.3 גרםשומן 11.8 גרם 35.5 גרםנתרן 482.7 מ״ג 1448.2 מ״גחלבון 13.4 גרם 40.3 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 5.2 גרםכולסטרול 7.7 מ״ג 23.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 90.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 537.8 מ״ג 1613.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות440
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 439.9 קק״ל 1319.6 קק״לפחמימות 66.8 גרם 200.3 גרםשומן 11.8 גרם 35.5 גרםנתרן 482.7 מ״ג 1448.2 מ״גחלבון 13.4 גרם 40.3 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 20.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 5.2 גרםכולסטרול 7.7 מ״ג 23.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 90.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 537.8 מ״ג 1613.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 440 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
1 כוס אורז קלרוזמזרח מערב
-
1 כוס מים
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1/2 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
רולים
-
1 חבילה דף סויהמזרח מערבצבעוני
-
100 גרם סלמון מעושןחתוך לרצועות
-
1 אבוקדו בינוניחתוך לרצועות
-
1 גזר בינוניחתוך לרצועות דקות
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
1 חופן כוסברה
הגשה
-
1 בקבוק רוטב סויהמזרח מערבלפי הטעם
-
1 בקבוק רוטב טריאקימזרח מערבלפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
- שמים בסיר את האורז והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
- מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הסריראצ’ה ושמן השומשום ומערבבים היטב. מצננים.
- מרכיבים את הרול: מסדרים 3 דפי סויה בחפיפה על המחצלת. מרפדים את הדפים באורז חריף (כמו הכנת סושי) ומשאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה. מסדרים בחלק התחתון של הרול את רצועות הסלמון, האבוקדו, הגזר, התירס והכוסברה ומגלגלים בזהירות לרול הדוק. ממשיכים עם יתר המרכיבים.
- עוטפים את הרולים בנייר סנדוויץ’ ומקררים כ-15 דקות.
- חותכים באמצע (כמו שחותכים בוריטו) ומגישים לצד רוטב סויה וטריאקי.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
- שמים בסיר את האורז והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
- מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הסריראצ’ה ושמן השומשום ומערבבים היטב. מצננים.
- מרכיבים את הרול: מסדרים 3 דפי סויה בחפיפה על המחצלת. מרפדים את הדפים באורז חריף (כמו הכנת סושי) ומשאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה. מסדרים בחלק התחתון של הרול את רצועות הסלמון, האבוקדו, הגזר, התירס והכוסברה ומגלגלים בזהירות לרול הדוק. ממשיכים עם יתר המרכיבים.
- עוטפים את הרולים בנייר סנדוויץ’ ומקררים כ-15 דקות.
- חותכים באמצע (כמו שחותכים בוריטו) ומגישים לצד רוטב סויה וטריאקי.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מגניב ביותר