חלה בזיגוג דבש לאירוח חגיגי בראש השנה
לכבוד ראש השנה, המאפה הכי חגיגי מקבל שדרוג - חלה בזיגוג דבש שתככב על שולחן החג שלכם. אל תשכחו לקשט בשומשום וקצח לתוספת טעם ויופי
לכבוד ראש השנה, המאפה הכי חגיגי מקבל שדרוג - חלה בזיגוג דבש שתככב על שולחן החג שלכם. אל תשכחו לקשט בשומשום וקצח לתוספת טעם ויופי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3831.3 קק״ל 3831.3 קק״לפחמימות 618.2 גרם 618.2 גרםשומן 135.4 גרם 135.4 גרםנתרן 3167.3 מ״ג 3167.3 מ״גחלבון 66.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 25.8 גרם 25.8 גרםשומן רווי 14.7 גרם 14.7 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסידן 110.3 מ״ג 110.3 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 703.2 מ״ג 703.2 מ״גאבץ 12.1 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות3831
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3831.3 קק״ל 3831.3 קק״לפחמימות 618.2 גרם 618.2 גרםשומן 135.4 גרם 135.4 גרםנתרן 3167.3 מ״ג 3167.3 מ״גחלבון 66.6 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 25.8 גרם 25.8 גרםשומן רווי 14.7 גרם 14.7 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסידן 110.3 מ״ג 110.3 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 703.2 מ״ג 703.2 מ״גאבץ 12.1 מ״ג 12.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 3831 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
ציפוי
אופן הכנה
- מניחים את כל רכיבי הבצק, פרט למלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במהירות איטית במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות.
- מתיזים את תרסיס השמן בתוך קערה גדולה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 100-130 גרם ויוצרים מכל חתיכת בצק רצועה ארוכה. קולעים את הרצועות לחלה (אפשר ליצור חלות מ-3 רצועות או מ-2 כמו בתמונה על ידי יצירת איקסים אחד על השני).
- מניחים את החלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומניחים להן לתפוח במשך 30 דקות.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- כשהחלות כמעט והכפילו את נפחן, מתיזים עליהן את תרסיס השמן, מברישים בדבש (אם הוא סמיך מדי אפשר לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל) ומפזרים את השומשום.
- אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהחלות זהובות.
אופן הכנה
- מניחים את כל רכיבי הבצק, פרט למלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במהירות איטית במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות.
- מתיזים את תרסיס השמן בתוך קערה גדולה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 100-130 גרם ויוצרים מכל חתיכת בצק רצועה ארוכה. קולעים את הרצועות לחלה (אפשר ליצור חלות מ-3 רצועות או מ-2 כמו בתמונה על ידי יצירת איקסים אחד על השני).
- מניחים את החלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומניחים להן לתפוח במשך 30 דקות.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- כשהחלות כמעט והכפילו את נפחן, מתיזים עליהן את תרסיס השמן, מברישים בדבש (אם הוא סמיך מדי אפשר לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל) ומפזרים את השומשום.
- אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהחלות זהובות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן