רקע הנמל

קונפי שום מסתתר בפנים! לחם שום מעולה עם גבינות ובזיליקום

לחם סופר טעים ומהיר להכנה שאתם חייבים לנסות! לחם עם קונפי שום, גבינת פטה נהדרת ומוצרלה נמתחת ותוספת בזיליקום טרי
לחם סופר טעים ומהיר להכנה שאתם חייבים לנסות! לחם עם קונפי שום, גבינת פטה נהדרת ומוצרלה נמתחת ותוספת בזיליקום טרי
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    4082
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4082.4 קק״ל 4082.4 קק״ל
    פחמימות 466.9 גרם 466.9 גרם
    שומן 198.8 גרם 198.8 גרם
    נתרן 4241.0 מ״ג 4241.0 מ״ג
    חלבון 117.9 גרם 117.9 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 51.6 גרם 51.6 גרם
    כולסטרול 102.2 מ״ג 102.2 מ״ג
    סידן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 958.7 מ״ג 958.7 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    4082
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4082.4 קק״ל 4082.4 קק״ל
    פחמימות 466.9 גרם 466.9 גרם
    שומן 198.8 גרם 198.8 גרם
    נתרן 4241.0 מ״ג 4241.0 מ״ג
    חלבון 117.9 גרם 117.9 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 51.6 גרם 51.6 גרם
    כולסטרול 102.2 מ״ג 102.2 מ״ג
    סידן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״ג
    ברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 958.7 מ״ג 958.7 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור

למה להכין לחם שום פשוט ובנאלי, כשאפשר לנסות משהו חדש ולהכין לחם קונפי שום מושקע וטעים בטירוף? קבלו מתכון קל וזריז, ללא התפחה, של לחם ביתי מושלם עם תוספת קונפי שום, גבינות ועלי בזיליקום.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קונפי שום

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקונפי: מבשלים בסיר קטן את שיני השום בשמן הזית על להבה נמוכה כ-20 דקות לריכוך.
  2. מכינים את הלחם: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה גדולה את היוגורט, החלב והדבש. מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבבים שוב.

    לחם שום וגבינות
    מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה לקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  4. מעבירים את מחצית הבצק לתבנית עם נייר אפייה אינגליש קייק הנמל. מפזרים מעל את הגבינות, קונפי השום והבזיליקום. מעבירים מעל את יתר הבצק ומיישרים מעט בעזרת כף רטובה.

    לחם שום וגבינות1
    מוסיפים את החצי השני של הבצק ומיישרים עם כף רטובה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מפזרים מעל מעט שומשום שחור, שומשום לבן וזרעי פשתן ואופים כ-30 דקות להזהבה יפה.
לחם שום וגבינות3
לחם שום עם גבינות ובזיליקום. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות