< רקע נינג'ה

חלת בריוש מתוקה ורכה להכנה בנינג’ה סמארט ליד

רק לתלוש ולהתענג! חלת בריוש יפהפייה ומתוקה שמכינים בקלות ובמהירות בנינג'ה סמארט ליד, עם תכנית ההתפחה המעולה
רק לתלוש ולהתענג! חלת בריוש יפהפייה ומתוקה שמכינים בקלות ובמהירות בנינג'ה סמארט ליד, עם תכנית ההתפחה המעולה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5329.0 קק״ל 5329.0 קק״ל
    פחמימות 639.8 גרם 639.8 גרם
    שומן 255.6 גרם 255.6 גרם
    נתרן 3820.7 מ״ג 3820.7 מ״ג
    חלבון 116.5 גרם 116.5 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 898.8 מ״ג 898.8 מ״ג
    סידן 365.4 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1311.3 מ״ג 1311.3 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5329
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5329.0 קק״ל 5329.0 קק״ל
    פחמימות 639.8 גרם 639.8 גרם
    שומן 255.6 גרם 255.6 גרם
    נתרן 3820.7 מ״ג 3820.7 מ״ג
    חלבון 116.5 גרם 116.5 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 898.8 מ״ג 898.8 מ״ג
    סידן 365.4 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 1311.3 מ״ג 1311.3 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור

תראו איזה חלה יפה, טעימה ואוורירית אפשר להכין בקלות ויעילות במכשיר אחד. השוס שההתפחה והאפייה נעשית באותו המכשיר, כל התהליכים מבוקרים והתוצאה כאמור מהממת ואיכותית ביותר. תהנו מחלה מתוקה נפלאה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


חלת בריוש

עיטור


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק היבשים, למעט המלח, מוסיפים את הנוזלים ולשים מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. מוסיפים את המלח במהלך הלישה.
  2. מקמחים מעט את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לסמארט ליד. מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית ”התפחה” ל-30 דקות (הבצק אמור להכפיל את נפחו).
  3. מעבירים את הבצק למשטח מעט מקומח ומחלקים ל-9 כדורים שווים.
  4. משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את כדורי הבצק צמוד זה לזה. מפזרים מעל שומשום.
  5. מוסיפים כוס מים לסיר הסמארט ליד ומניחים את הרשת בצד הגבוה מעל סיר הסמארט ליד. מניחים מעל את תבנית האפייה.
  6. סוגרים את המכסה ומעבירים את הסליידר למצב “בישול בשילוב אדים”. בוחרים בתוכנית ”אפייה + אדים” ל-30 דקות ב-150 מעלות.
חלת בריוש2
חלת בריוש רכה ומתוקה. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    טלי

    היכן רוכשים תבנית אפיה מתאימה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טלי, בחנויות לדברי אפיה ובישול.

    Avatar
    יאננ

    ‏אתמול ניסיתי להכין מתכון לחלה בריוש מתוקה לפי מתכון שנמצא באתר של פודי ובמיוחד לסיר נינגה… יצא לי יבש ושומני מאוד והלך לפח. הבצק לא תפח כלל והיה נורא שומני. שחה בשמן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, קשה לדעת מה לא הלך טוב בתהליך לפי דברייך, המתכון תקין

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

      Avatar
      פאני

      גם בנינגיה גריל בתוכנית של Bake

קטגוריות

אביזרים

טכניקות